Hei!

Ohessa päivitettyjä tietoja ryhmien alkamisesta ja jaottelusta. Tätä noudetaan toistaiseksi, ainakin kunnes viranomaiset tekevät muutoksia rajoituksiin. Aikuisten osalta harjoittelu on toistaiseksi edelleen seis, joten tämä tiedote koskee vain junnuja.

HUOM! Tarkista mihin ryhmään lapsi / nuori kuuluu ja hoida ilmoittautuminen sen mukaan pikimmiten. Tähän mennessä mahdollinen aiemmin tehty treeni-ilmoittautuminen ei päde vai se on tehtävä uuden ohjeen myötä. Aiemmat treeneihin ilmoittautumiset on poistettu. Kurssille ilmoittautuminen on kuitenkin edelleen tallessa ja pätevä.

Kausi alkaa 18.1.2021 väliaikaisilla treeniajoilla (peruskurssi alkaa 2.2.2021)

Toistaiseksi kun vain junnuryhmät voivat harjoitella, olemme ottaneet käyttöön aikuisten treenivuoroja, joten osalla porukasta on uusi treeniaika. Vastaavasti henkilömäärän rajoitteen vuoksi, olemme jakaneet ryhmät pienempiin harjoitusryhmiin, jotta kaikki pääsisivät harjoittelemaan kerran viikossa.

Selvyyden vuoksi siis jokaisella junnulla on vain 1 harjoittelukerta viikossa.

Ohessa uusi (väliaikainen) ryhmäjako ja aikataulutus:

Junnujen peruskurssi:
– peruskurssi A, harjoitukset ti klo 17.30-18.30
– peruskurssi B, harjoitukset ti klo 18.30-19.30
– peruskurssi C, harjoitukset to klo 17.30-18.30

Junnujen jatkoryhmät:
– jatko 1 A, harjoitukset ma klo 18.00-19.00
– jatko 1 B, harjoitukset ma klo 19.00-20.00
– jatko 1 C, harjoitukset ke klo 18.00-19.00
– jatko 2, harjoitukset ke klo 19.00-20.00

Tarkista mihin ryhmään lapsi / nuori kuuluu sähköpostistasi löytyvän linkin kautta. (Tämä linkki on jaettu vain tiedotteen mukana, siihen ei ole muilla pääsyä). Huomioi, että peruskurssilla osa lapsista on edelleen jonossa. Jonosta ryhmään siirtyviin ollaan yhteydessä erikseen.

Ilmoittaudu myClubissa vain oman ryhmäsi harjoituksiin! Jokaiseen harjoitukseen tulee ilmoittautua erikseen ja vain silloin kun on oikeasti tulossa paikalle.

Treeneihin saavutaan yhtenä porukkana

Nääshallilla on toistaiseksi käytäntö, jossa sisällä luiskalla odotetaan koko porukka kasaan ja liikutaan saliin / pukuhuoneisiin yhdessä ryhmän ohjaajan kanssa. Saavu ajoissa paikalle, jotta ehdit mukaan treeneihin! Tarvittaessa ota talteen ryhmän ohjaajan puhelinnumero sekä ohjeista lasta käytännöistä etukäteen.

Peruskurssille jaetaan oma alkuinfopaketti

Aloittaako lapsi tai nuori uuden harrastuksen ja saapuu treeneihin ensimmäistä kertaa? Ei hätää, sähköpostiisi kilahtaa piakkoin kattava infopaketti, joka sisältää perustiedot harjoittelusta ja käytännöistä!

Hanki lisenssi ennen kauden alkua

Harrastajalisenssi (ilman vakuutusta) vuodelle 2021 maksaa vain 10€!

Lisensseistä kertyvät tulot ohjataan karaten kehittämiseen koko maassa. Niillä voidaan parantaa viestintää ja järjestää kipailutoimintaa ja leirejä, tukea ohjaajien koulutustilaisuuksia tai muilla tavoin tehdä yhteistyötä seurojen kanssa.

Muista myös vakuuttaa itsesi! Useimmat tapaturmavakuutukset eivät sisällä kamppailulajien harrastamista. Karateliiton lisenssin kanssa tarjotaan Pohjolan edullisia mutta kattavia vakuutuksia, joita suosittelemme.

Katso lisenssivakuutusten edullinen hinnoittelu ja tilaa omasi Karateliiton sivuilta.