Kumiteryhmä aloittaa harjoittelun 9.11.2022!

Voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse.

Aloitamme Seigokanissa marraskuussa 2022 ryhmän, joka harjoittelee ottelukaratea (kumite). Ryhmä on tarkoitettu 12 – 20 vuotiaille seuran jäsenille, jotka haluavat sitoutua ohjattuun ja tavoitteelliseen urheilulliseen harjoitteluun. Ryhmän tavoitteena on tarjota kilpailemiseen liittyviä kokemuksia. Urheilullisena tavoitteena on osallistua matalan kynnyksen kilpailuihin maaliskuussa 2023 Hämeenlinnassa. Tämän jälkeen arvioidaan ryhmän toiminnan jatko.

Ryhmällä on omat harjoituksen vähintään kerranviikossa ja erikseen kaksi-kolme yhden päivän leiritystä ennen maaliskuun kilpailuja. Ryhmälle annetaan myös omaehtoisia harjoitteita, joita tulee tehdä omalla ajalla. Rthmän jäsenet voivat tietysti osallistua seuran muihn harjoituksiin kuten aikaisemminkin. Ryhmää ohjaavat valmentajat, joilla on laaja kokemus sekä ottelemisesta että siihen valmistautumisesta.

Tervetuloa mukaan tavoitteellisen urheilun pariin pitämään hauskaa!

Tietoa kurssista

Ryhmä aloittaa harjoittelun 9.11.2023. Ryhmä harjoittelee Nääshallilla budosalissa 1 ja harjoitukset syyskaudella 2022 pidetään keskiviikkoisin klo 20.00 – 21.15.

Huom! Kevätkaudella 2023 ryhmä harjoittelee junnujen jatkoryhmä 2:sen mukana keskiviikkoisin klo 19.00-20.00. Ryhmän hinta sisältyy kausimaksuun.

Varusteita tulee hankkia alkuun vain hammassuojat sekä halutessaan omat rinta-/alasuojat. Muut suojat ja hanskat voi lainata seuralta harjoittelua ja kilpailua varteen alkuun. Mikäli harjoittelu vakavoituu ja jatkuu pidempään, suosittelemme omien varusteiden hankintaa. Kilpailuissa tarvitaan WKF-hyväksytyt punaiset että siniset suojat ja vyöt. Kaikki tarvitut varusteet saat Seigokanin verkkokaupasta.

Voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse.

Tähtiseurassa on hyvä harrastaa!

lapset_ja_nuoret_karaten_peruskurssi_seigokan_tahtiseura

Seigokan on saanut lasten ja nuorten osa-alueen Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen laatuohjelman tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

Seuralle myönnetty Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille.

Lisenssi ja vakuutus

Tampereen karateseura Seigokan ry ei vakuuta seuran jäseniä eikä edellytä tapaturmavakuutusta jäseniltään. Kuten kaikessa liikunnassa, myös karatessa on mahdollista tulla tapaturmia ja loukkaantumisia.

Suosittelemme jokaiselle jäsenelle tapaturma- ja hoitokuluvakuutusta, joka kattaa myös kamppailulajit. Kaikki vakuutusyhtiöiden tapaturmavakuutukset eivät automaattisesti korvaa kamppailulajeja. Selvitä siis, onko tapaturma- ja hoitokuluvakuutuksesi voimassa myös karatea harrastaessasi! Riippuen vakuutusyhtiöstä, erillisen kamppailulajit sisältävän vakuutuksen ottaminen voi olla kallista.

Kattavan vakuutuksen ottaminen on kuitenkin helppoa: kilpailuihin osallistuva karateka on velvollinen hankkimaan Karateliiton lisenssin; tämän yhteyteen on mahdollista ottaa edullinen OP:n karaten lisenssivakuutus. Lisenssin ja vakuutuksen voi jokainen itse tilata Karateliiton nettisivuilta, josta löytyy tarkemmat tiedot eri lisenssivaihtoehdoista, sekä vakuutuksen tuoteseloste.

Turvallista harjoittelua kaikille!