Aikuisten kuntokarate & peruskurssi alkaa 16.1.2024.

Harjoitukset tiistaisin ja torstaisin klo 20.00-21.30. Ilmoittautuminen on auki.

Seigokanin karaten peruskurssit aikuisille (+14 v.) alkavat kaksi kertaa vuodessa, tammikuussa ja elokuussa. Kurssille osallistuminen edellyttää harrastajalta vain kiinnostusta oman kunnon kohottamiseen, reipasta asennetta ja valmiutta liikunnallisiin aktiviteetteihin ja itsepuolustustaitojen harjoitteluun. Aiempaa kokemusta kamppailulajeista tai erinomaista fyysistä kuntoa ei tarvita. Kurssi sopii hienosti kaikille sukupuoleen ja ikään katsomatta, sillä kukin harjoittelee omalla tasollaan ja vauhdillaan.

Keskitymme kurssilla peruskunnon kohottamiseen sekä karaten perustekniikoiden opetteluun; tähän kuuluvat mm. erilaiset irrottautumiset, torjunnat, lyönnit, potkut, hallintaotteet ja kaadot, kamppailuasennot sekä niissä liikkuminen.

Kurssille tullessasi tarvitset mukaasi ainoastaan sisäliikuntavarustuksen; esim. verkkarit tai sortsit ja t-paidan. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin tatamilla. Tarkemmat ohjeet kurssiin liittyen saat sähköpostiisi ennen kurssin alkua.

Tervetuloa hyvän harrastuksen pariin oppimaan itsepuolustustaitoja ja kohottamaan kuntoa!

Tietoa kurssista

Kurssi alkaa 16.1.2024 ja sille mahtuu 25 osallistujaa. Seigokan harjoittelee Nääshallin budo 1 -salissa Tampereella. Katso kartalla.

Harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin klo 20.00 – 21.30. Osa harjoituksista ohjataan englanniksi, mutta suomeksi saa kaiken tarvittavan tiedon osana harjoituksia.

Kurssin hinta on 95€, jonka voit maksaa kokonaan tai osittain liikuntaeduilla palveluntarjoajan verkkopalvelun / sovelluksen kautta. Ilmoita maksusta ja lähetä kuitti seuran sähköpostiin (seigokan.ry@gmail.com), mikäli toimit näin.

Kurssin kesto on noin 3,5 kk ja se päättyy vapaaehtoiseen vyökokeeseen, jossa kurssilaisten on mahdollista suorittaa keltainen vyö. Peruskurssin päätyttyä harjoittelu jatkuu aikuisten jatkoryhmissä (harjoitukset 4 krt / vk).

Vyökoetta ja karateharrastuksen jatkoa varten tulee hankkia karatepuku (hinta seuran verkkokaupasta tilattuna noin 40€) sekä karatepassi (25€) johon merkitään karatekan kaikki vyöarvot, koulutukset ym. virallisemmat tiedot. Keltainen vyö maksaa seuralta ostettuna 10€. Näistä saat lisäinfoa peruskurssilla sekä infopaketin mukana sähköpostiisi kun ilmoittaudut. Kurssin voi suorittaa ilman puvun ja passin hankintaa.

Tarkemmat peruskurssiin liittyvät kyselyt ja tiedustelut voit osoittaa seuran sähköpostiin.

Ilmoittaudu tästä
karaten-alkeiskurssi-tampereella-seigokan

Tähtiseurassa on hyvä harrastaa!

lapset_ja_nuoret_karaten_peruskurssi_seigokan_tahtiseura

Seigokan on saanut Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen laatuohjelman tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

Seuralle myönnetty Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille.

Lisenssi ja vakuutus

Tampereen karateseura Seigokan ry ei vakuuta seuran jäseniä eikä edellytä tapaturmavakuutusta jäseniltään. Kuten kaikessa liikunnassa, myös karatessa on mahdollista tulla tapaturmia ja loukkaantumisia.

Suosittelemme jokaiselle jäsenelle tapaturma- ja hoitokuluvakuutusta, joka kattaa myös kamppailulajit. Kaikki vakuutusyhtiöiden tapaturmavakuutukset eivät automaattisesti korvaa kamppailulajeja. Selvitä siis, onko tapaturma- ja hoitokuluvakuutuksesi voimassa myös karatea harrastaessasi! Riippuen vakuutusyhtiöstä, erillisen kamppailulajit sisältävän vakuutuksen ottaminen voi olla kallista.

Kattavan vakuutuksen ottaminen on kuitenkin helppoa: jokainen seuramme jäsen on velvollinen hankkimaan Karateliiton lisenssin; tämän yhteyteen on mahdollista ottaa edullinen OP:n karaten lisenssivakuutus. Lisenssin ja vakuutuksen voi jokainen itse tilata Karateliiton nettisivuilta, josta löytyy tarkemmat tiedot eri lisenssivaihtoehdoista, sekä vakuutuksen tuoteseloste.

Huom! Peruskurssivakuutus tyypillisesti vain noin 30-40€. Osta lisenssivakuutus.

Turvallista harjoittelua kaikille!

liikuntaedut