Junnujen jatkoryhmien kausi alkaa 15.1.2024

Ilmoittautuminen aukeaa muutamaa viikkoa aiemmin.

Harjoittelemme Seigokanissa lasten ja nuorten jatkoryhmissä kahdesti viikossa kahden eri ohjaajan vetämissä treeneissä. Kussakin treenissä on oma sisältönsä ja teemansa, ja ne vaihtelevat kauden mittaan. Suosittelemme käymään kahdesti viikossa molemmissa treeneissä, mutta mikäli on mahdollista osallistua vain kerran, sekin on varsin OK, eikä missään tapauksessa ole este lajin jatkon kannalta.

Treeneissä harjoitellaan kauden mittaan kullekin vyöarvolle soveltuvia taitoja ja tekniikkoja, jolloin jokaiselle on kauden mittaan tarjolla jotain tuttua ja jotain uutta, taaten sen että kehittyminen ei pysähdy eikä myöskään edetä asioissa liian nopeasti.

Ryhmä on tarkoitettu 7-14-vuotiaille seuran jäsenille, jotka ovat jo opetelleet karaten perusteet joko Seigokanin peruskurssilla tai muissa seuroissa / tyylisuunnissa. Jokainen harjoittelee ryhmässä omalla tahdillaan, omien tavoitteidensa mukaisesti ja ryhmässä ’pärjääminen’ ei vaadi muuta kuin avoimen mielen ja innostusta lajiin. Treeneissä pidetään hauskaa – treenataan tosissaan mutta ei vakavissaan.

Jäsenille on tarjolla lisäksi leirejä, tapahtumia sekä mahdollisuus osallistua kilpatoimintaan kilparyhmän kautta.

Tietoa kurssista

Ryhmät aloittavat harjoittelun 15.1.2024. Kauden jäsenmaksu on 90€ ja se kattaa kauden kaikki harjoitukset.

Ryhmä harjoittelee Nääshallilla budosalissa 1 ja harjoitukset pidetään kahdesti viikossa, harjoituskalenterimme mukaan. 

Jatkoryhmään siirrytään tyypillisesti suoraan peruskurssin jälkeen, mutta on täysin sallittua myös käydä peruskurssi uudelleen mikäli kurssilla harjoittelu on syystä tai toisesta jäänyt (esim. sairastelun tai työkiireiden takia) vaillinaiseksi.

Jatkoryhmässä 1 harrastavat peruskurssin jo suorittaneet, keltaisella vyöllä harjoittelevat karatekat. Jatkoryhmässä 2 harjoittelevat oranssin tai ylemmän vyöarvon suorittaneet.

Jatkoryhmistä eteenpäin siirrytään tyypillisesti teini-iässä kohti aikuisten jatkoryhmää (n. 15-vuotiaana). Lue lisää aikuisiin siirtymisestä.

Ilmoittaudu jatkoryhmään 1 (keltaiset vyöt)
Ilmoittaudu jatkoryhmään 2 (oranssit vyöt +)

Tähtiseurassa on hyvä harrastaa!

lapset_ja_nuoret_karaten_peruskurssi_seigokan_tahtiseura

Seigokan on saanut lasten ja nuorten osa-alueen Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen laatuohjelman tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

Seuralle myönnetty Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille.

Lisenssi ja vakuutus

Tampereen karateseura Seigokan ry ei vakuuta seuran jäseniä eikä edellytä tapaturmavakuutusta jäseniltään. Kuten kaikessa liikunnassa, myös karatessa on mahdollista tulla tapaturmia ja loukkaantumisia.

Suosittelemme jokaiselle jäsenelle tapaturma- ja hoitokuluvakuutusta, joka kattaa myös kamppailulajit. Kaikki vakuutusyhtiöiden tapaturmavakuutukset eivät automaattisesti korvaa kamppailulajeja. Selvitä siis, onko tapaturma- ja hoitokuluvakuutuksesi voimassa myös karatea harrastaessasi! Riippuen vakuutusyhtiöstä, erillisen kamppailulajit sisältävän vakuutuksen ottaminen voi olla kallista.

Kattavan vakuutuksen ottaminen on kuitenkin helppoa: kilpailuihin osallistuva karateka on velvollinen hankkimaan Karateliiton lisenssin; tämän yhteyteen on mahdollista ottaa edullinen OP:n karaten lisenssivakuutus. Lisenssin ja vakuutuksen voi jokainen itse tilata Karateliiton nettisivuilta, josta löytyy tarkemmat tiedot eri lisenssivaihtoehdoista, sekä vakuutuksen tuoteseloste.

Turvallista harjoittelua kaikille!