Uudet peruskurssit alkavat elo-syyskuussa 2021!

Rajoitusten niin salliessa. Tietoa seurataan ja päivitetään tänne tasaisin väliajoin.

Seigokanin karaten peruskurssit aikuisille (+14 v.) sekä nuorille (7-14 v.) alkavat 2 kertaa vuodessa, tammikuussa ja elokuussa. Kurssille osallistuminen edellyttää harrastajalta vain kiinnostusta oman kunnon kohottamiseen, reipasta asennetta ja valmiutta liikunnallisiin aktiviteetteihin ja itsepuolustustaitojen harjoitteluun. Aiempaa kokemusta kamppailulajeista tai erinomaista fyysistä kuntoa ei tarvita. Kurssi sopii hienosti kaikille sukupuoleen ja ikään katsomatta, sillä kukin harjoittelee omalla tasollaan ja vauhdillaan.

Keskitymme kurssilla peruskunnon kohottamiseen sekä karaten perustekniikoiden opetteluun; tähän kuuluvat mm. erilaiset irrottautumiset, torjunnat, lyönnit, potkut ja kaadot, kamppailuasennot sekä niissä liikkuminen.

Kurssille tullessasi tarvitset mukaasi ainoastaan sisäliikuntavarustuksen, verkkarit ja t-paidan. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin tatamilla. Tarkemmat ohjeet kurssiin liittyen saat sähköpostiisi ennen kurssin alkua.

Tervetuloa hyvän harrastuksen pariin oppimaan itsepuolustustaitoja ja kohottamaan kuntoa!

Aikuisten peruskurssi

Aikuisten kuntokaratekurssi alkaa 7.9.2021 ja harjoitukset pidetään tiistaisin ja torstaisin klo 20.00 – 21.30.

Voit osallistua kurssille vaikka et pääsisi osallistumaan kuin vain yhteen harjoitukseen viikossa. Kurssin hinta on 95€ ja kesto on noin 3,5 kk ja se päättyy erikseen sovittavaan vapaaehtoiseen vyökokeeseen, jossa kurssilaisten on mahdollista suorittaa keltainen vyö. Kurssin jälkeen harrastaja siirtyy aikuisten jatkoryhmään.

Vyökoetta ja karateharrastuksen jatkoa varten tulee hankkia karatepuku (hinta seuran kautta tilattuna noin 40€) sekä karatepassi (25€) johon merkitään karatekan kaikki vyöarvot, koulutukset ym. virallisemmat tiedot. Näistä saat lisäinfoa peruskurssilla sekä infopaketin mukana sähköpostiisi kun ilmoittaudut. Kurssin voi suorittaa ilman puvun ja passin hankintaa. Keltainen vyö maksaa seuralta ostettuna 10€.

Tarkemmat peruskurssiin liittyvät kyselyt ja tiedustelut voit osoittaa seuran sähköpostiin.

Ilmoittaudu aikuisten kuntokarateen
karaten-alkeiskurssi-tampereella-seigokan

Lasten ja nuorten peruskurssi

Kurssi alkaa 16.8.2021 klo. 17.00-18.00. Kurssilla on tilaa 25 nuorelle.

Huom! Vaikka kurssi saattaa tulla täyteen, voit silti ilmoittautua jonoon odottamaan peruutuspaikkoja. Yleensä muutama mahtuu jonosta vielä mukaan parin viikon sisään kurssin alkamisesta.

Kurssin hinta on 95 €, sisältäen harjoitusvihkon ja vyökoemaksun ja vyökokeen hyväksytysti suorittaneille keltaisen vyön.

Lasten ja nuorten peruskurssille voivat osallistua 7 – 14 -vuotiaat tytöt ja pojat. Kurssin aikana keskitytään karaten perustekniikoiden kuten lyöntien, torjuntojen ja potkujen opetteluun, kehon hallinnan ja motoriikan kehittämiseen sekä liikunnalliseen elämäntapaan tutustumiseen. Nuorilla kehittyy kurssin aikana kamppailutaitojen lisäksi usein myös itsevarmuus, itsekuri ja into itsensä kehittämiseen sekä muiden kunnioittamiseen.

Harjoitukset ovat kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo. 17.00-18.00. Peruskurssi kestää n. 3,5 kk ja se päättyy keltaisen vyön vyökokeeseen. Kokeen jälkeen siirrytään harjoittelemaan jatkoryhmään jatko 1.

Tarkemmat ohjeet saat sähköpostiin ennen kurssin alkua tai voit kysyä lisää myös henkilökohtaisesti seuran junnuvastaavalta.

ILMOITTAUDU LASTEN JA NUORTEN PERUSKURSSILLE
junnujen-peruskurssi-seigokanissa

Tähtiseurassa on hyvä harrastaa!

lapset_ja_nuoret_karate_seigokan_tahtiseura

Seigokan on saanut lasten ja nuorten osa-alueen Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen laatuohjelman tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

Seuralle myönnetty Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille.

Lisenssi ja vakuutus

Tampereen karateseura Seigokan ry ei vakuuta seuran jäseniä eikä edellytä tapaturmavakuutusta jäseniltään. Kuten kaikessa liikunnassa, myös karatessa on mahdollista tulla tapaturmia ja loukkaantumisia.

Suosittelemme jokaiselle jäsenelle tapaturma- ja hoitokuluvakuutusta, joka kattaa myös kamppailulajit. Kaikki vakuutusyhtiöiden tapaturmavakuutukset eivät automaattisesti korvaa kamppailulajeja. Selvitä siis, onko tapaturma- ja hoitokuluvakuutuksesi voimassa myös karatea harrastaessasi! Riippuen vakuutusyhtiöstä, erillisen kamppailulajit sisältävän vakuutuksen ottaminen voi olla kallista.

Kattavan vakuutuksen ottaminen on kuitenkin helppoa: jokainen seuramme jäsen on velvollinen hankkimaan Karateliiton lisenssin; tämän yhteyteen on mahdollista ottaa edullinen OP:n karaten lisenssivakuutus. Lisenssin ja vakuutuksen voi jokainen itse tilata karateliiton nettisivuilta, josta löytyy tarkemmat tiedot eri lisenssivaihtoehdoista, sekä vakuutuksen tuoteseloste.

Huom! Peruskurssivakuutus kaudelle 2021 vain 35€ (voimassa 6kk, ostettava yhdessä lisenssin kanssa). Osta vakuutus.

Turvallista harjoittelua kaikille!