Uudet peruskurssit alkavat 12.8.2024!

Ilmoittaudu nopeasti, sillä peruskurssin paikat täyttyvät vauhdilla. Ilmoittautuminen on auki!

Seigokanin karaten peruskurssit aikuisille (+14 v.) sekä nuorille (7-14 v.) alkavat 2 kertaa vuodessa, tammikuussa ja elokuussa. Kurssille osallistuminen edellyttää harrastajalta vain kiinnostusta oman kunnon kohottamiseen, reipasta asennetta ja valmiutta liikunnallisiin aktiviteetteihin ja itsepuolustustaitojen harjoitteluun. Aiempaa kokemusta kamppailulajeista tai erinomaista fyysistä kuntoa ei tarvita. Kurssi sopii hienosti kaikille sukupuoleen ja ikään katsomatta, sillä kukin harjoittelee omalla tasollaan ja vauhdillaan.

Keskitymme kurssilla peruskunnon kohottamiseen sekä karaten perustekniikoiden opetteluun; tähän kuuluvat mm. erilaiset irrottautumiset, torjunnat, lyönnit, potkut ja kaadot, kamppailuasennot sekä niissä liikkuminen.

Kurssille tullessasi tarvitset mukaasi ainoastaan sisäliikuntavarustuksen, verkkarit ja t-paidan. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin tatamilla. Tarkemmat ohjeet kurssiin liittyen saat sähköpostiisi ennen kurssin alkua.

Tervetuloa hyvän harrastuksen pariin oppimaan itsepuolustustaitoja ja kohottamaan kuntoa!

Seigokan harjoittelee Nääshallin budo 1 -salissa Tampereella. Katso kartalla.

Aikuisten peruskurssi

Aikuisten kuntokaratekurssi alkaa 13.8.2024 ja harjoitukset pidetään näillä näkymin tiistaisin ja torstaisin klo 20.00 – 21.30. Osa harjoituksista ohjataan englanniksi.

Kuntokaratekurssi on tarkoitettu yli 15-vuotiaille karaten ja kamppailun perusteista kiinnostuneille, joilla on tavoitteena lisäksi kehittää omaa fyysistä kuntoa harjoittelun ohessa. Voit osallistua kurssille vaikka et pääsisi osallistumaan kuin vain yhteen harjoitukseen viikossa. Kurssin hinta on 95€ ja kesto on noin 3,5 kk ja se päättyy erikseen sovittavaan vapaaehtoiseen vyökokeeseen, jossa kurssilaisten on mahdollista suorittaa keltainen vyö. Kurssin jälkeen harrastaja siirtyy aikuisten jatkoryhmään.

Kurssin voi suorittaa ilman puvun ja passin hankintaa. Vyökoetta ja karateharrastuksen jatkoa varten tulee hankkia karatepuku (hinta seuran kautta tilattuna noin 40€) sekä karatepassi (25€) johon merkitään karatekan kaikki vyöarvot, koulutukset ym. virallisemmat tiedot. Näistä saat lisäinfoa peruskurssilla sekä infopaketin mukana sähköpostiisi kun ilmottaudut. Keltainen vyö maksaa seuralta ostettuna 10€.

Tarkemmat peruskurssiin liittyvät kyselyt ja tiedustelut voit osoittaa seuran sähköpostiin.

Ilmoittaudu aikuisten peruskurssille
karaten-alkeiskurssi-tampereella-seigokan

Lasten ja nuorten peruskurssi

Kurssi alkaa 12.8.2024. Treenit pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.00-18.00.

Huom! Kurssilla on tilaa vain 30 nuorelle. 

Kurssin hinta on 95 €, sisältäen harjoitusvihkon ja vyökoemaksun ja vyökokeen hyväksytysti suorittaneille keltaisen vyön.

Lasten ja nuorten peruskurssille voivat osallistua 7 – 14 -vuotiaat tytöt ja pojat. Kurssin aikana keskitytään karaten perustekniikoiden kuten lyöntien, torjuntojen ja potkujen opetteluun, kehon hallinnan ja motoriikan kehittämiseen sekä liikunnalliseen elämäntapaan tutustumiseen. Nuorilla kehittyy kurssin aikana kamppailutaitojen lisäksi usein myös itsevarmuus, itsekuri ja into itsensä kehittämiseen sekä muiden kunnioittamiseen.

Peruskurssi kestää n. 3,5 kk ja se päättyy keltaisen vyön vyökokeeseen. Kokeen jälkeen siirrytään harjoittelemaan jatkoryhmään jatko 1, joka harjoittelee ma ja ke klo 18.00-19.00.

Tarkemmat ohjeet saat sähköpostiin ennen kurssin alkua tai voit kysyä lisää myös henkilökohtaisesti seuran junnuvastaavalta.

Ilmoittaudu lasten ja nuorten peruskurssille
junnujen-peruskurssi-seigokanissa

Perhebudo

Kurssi alkaa 1.9.2024 Nääshallilla budosalissa 4 ja harjoitukset pidetään sunnuntaisin klo 12.00 – 13.00. Kurssi kestää 3 kk ja sen hinta on 80€.

Huom! Kurssilla on 30 paikkaa, mutta voit ilmoittautua jonoon, sillä tyypillisesti kurssille vapautuu paikkoja peruutusten johdosta vielä kurssin alkaessa.

Kurssilla tutustutaan kamppailullisen liikkumisen perusteisiin, temppuillaan yhdessä vanhemman kanssa sekä tutustutaan joihinkin budolajeista tuttuihin tekniikoihin, kuten mm. erilaisiin irrottautumisiin ja horjuttamisiin, hallintaotteisiin, lyönteihin, potkuihin ja torjuntoihin. Tavoitteenamme on hauskalla tavalla kehittää motoriikkaa, koordinaatiota ja muita liikunnallisia taitoja.

Kurssille tullessasi tarvitset mukaasi ainoastaan sisäliikuntavarustuksen, kuten verkkarit ja t-paidan. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin tatamilla. Tarkemmat ohjeet kurssiin liittyen saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Liikuntaeduilla (ePassi, Smartum jne.) voit maksaa aikuisen osuuden eli puolet (40€). Suorita maksu palveluntarjoajan ohjeiden mukaan (tyypillisesti verkkopalvelun tai sovelluksen kautta, etsimällä tarjoajaksi Seigokan). Mikäli Seigokan ei löydy listauksesta, ota yhteys meihin: seigokan.ry@gmail.com. Suorita loput (40€) ilmoittautumisen yhteydessä saamasi laskun mukaisesti.

Ilmoittaudu perhebudoon

Tähtiseurassa on hyvä harrastaa!

lapset_ja_nuoret_karate_seigokan_tahtiseura

Seigokan on saanut lasten ja nuorten osa-alueen Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen laatuohjelman tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

Seuralle myönnetty Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille.

Lisenssi ja vakuutus

Tampereen karateseura Seigokan ry ei vakuuta seuran jäseniä eikä edellytä tapaturmavakuutusta jäseniltään. Kuten kaikessa liikunnassa, myös karatessa on mahdollista tulla tapaturmia ja loukkaantumisia.

Suosittelemme jokaiselle jäsenelle tapaturma- ja hoitokuluvakuutusta, joka kattaa myös kamppailulajit. Kaikki vakuutusyhtiöiden tapaturmavakuutukset eivät automaattisesti korvaa kamppailulajeja. Selvitä siis, onko tapaturma- ja hoitokuluvakuutuksesi voimassa myös karatea harrastaessasi! Riippuen vakuutusyhtiöstä, erillisen kamppailulajit sisältävän vakuutuksen ottaminen voi olla kallista.

Kattavan vakuutuksen ottaminen on kuitenkin helppoa: jokainen seuramme jäsen on velvollinen hankkimaan Karateliiton lisenssin; tämän yhteyteen on mahdollista ottaa edullinen OP:n karaten lisenssivakuutus. Lisenssin ja vakuutuksen voi jokainen itse tilata karateliiton nettisivuilta, josta löytyy tarkemmat tiedot eri lisenssivaihtoehdoista, sekä vakuutuksen tuoteseloste.

Huom! Peruskurssivakuutus kaudelle tyypillisesti vain noin 30-40€ (voimassa 6kk, ostettava yhdessä lisenssin kanssa). Osta vakuutus.

Turvallista harjoittelua kaikille!

liikuntaedut