Lasten ja nuorten peruskurssi sekä aikuisten kuntokaratekurssi alkavat 13.8.2019

Seigokanin karaten peruskurssit aikuisille (+14 v.) sekä nuorille (7-14 v.) alkavat 2 kertaa vuodessa, tammikuussa ja elokuussa. Kurssille osallistuminen edellyttää harrastajalta vain kiinnostusta oman kunnon kohottamiseen, reipasta asennetta ja valmiutta liikunnallisiin aktiviteetteihin ja itsepuolustustaitojen harjoitteluun. Aiempaa kokemusta kamppailulajeista tai erinomaista fyysistä kuntoa ei tarvita. Kurssi sopii hienosti kaikille sukupuoleen ja ikään katsomatta, sillä kukin harjoittelee omalla tasollaan ja vauhdillaan.

Keskitymme kurssilla peruskunnon kohottamiseen sekä karaten perustekniikoiden opetteluun; tähän kuuluvat mm. erilaiset irrottautumiset, torjunnat, lyönnit, potkut ja kaadot, kamppailuasennot sekä niissä liikkuminen.

Kurssille tullessasi tarvitset mukaasi ainoastaan sisäliikuntavarustuksen, verkkarit ja t-paidan. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin tatamilla. Tarkemmat ohjeet kurssiin liittyen saat sähköpostiisi ennen kurssin alkua.

Tervetuloa hyvän harrastuksen pariin oppimaan itsepuolustustaitoja ja kohottamaan kuntoa!

Aikuisten peruskurssi

Aikuisten kuntokaratekurssilla alkaa syksyllä 13.8.2019 ja harjoitukset pidetään kerran viikossa, tiistaisin klo 20.00 – 21.30.

Kurssin hinta on 95€ ja kesto on noin 4 kk ja se päättyy erikseen sovittavaan vapaaehtoiseen vyökokeeseen, jossa kurssilaisten on mahdollista suorittaa keltainen vyö.

Vyökoetta ja karateharrastuksen jatkoa varten tulee hankkia karatepuku (hinta seuran kautta tilattuna noin 40€) sekä karatepassi (25€) johon merkitään karatekan kaikki vyöarvot, koulutukset ym. virallisemmat tiedot. Näistä saat lisäinfoa peruskurssilla sekä infopaketin mukana sähköpostiisi kun ilmoittaudut. Kurssin voi suorittaa ilman puvun hankintaa.

Tarkemmat peruskurssiin liittyvät kyselyt ja tiedustelut voit osoittaa seuran sähköpostiin.

ILMOITTAUDU AIKUISTEN KUNTOKARATEKURSSILLE
karaten-alkeiskurssi-tampereella-seigokan

Lasten ja nuorten peruskurssi

Kurssi alkaa tiistaina 13.8.2019 klo 17.30. Kurssilla on tilaa 20 nuorelle.

Huom! Vaikka kurssi saattaa tulla täyteen, voit silti ilmoittautua jonoon odottamaan peruutuspaikkoja.

Kurssin hinta on 95€, sisältäen harjoitusvihkon ja vyökoemaksun ja vyökokeen hyväksytysti suorittaneille keltaisen vyön.

Lasten ja nuorten peruskurssille voivat osallistua 7 – 14 -vuotiaat tytöt ja pojat. Kurssin aikana keskitytään karaten perustekniikoiden kuten lyöntien, torjuntojen ja potkujen opetteluun, kehon hallinnan ja motoriikan kehittämiseen sekä liikunnalliseen elämäntapaan tutustumiseen. Nuorilla kehittyy kurssin aikana kamppailutaitojen lisäksi usein myös itsevarmuus, itsekuri ja into itsensä kehittämiseen sekä muiden kunnioittamiseen.

Harjoitukset ovat kahdesti viikossa, tiistaisin klo 17.30 – 18.30 ja torstaisin klo 17.30 – 18.30. Peruskurssi kestää n. 4 kk ja se päättyy keltaisen vyön vyökokeeseen. Kokeen jälkeen siirrytään harjoittelemaan jatkoryhmiin.

Tarkemmat ohjeet saat sähköpostiin ennen kurssin alkua tai voit kysyä lisää myös henkilökohtaisesti seuran junnuvastaavalta.

ILMOITTAUDU LASTEN JA NUORTEN PERUSKURSSILLE
junnujen-peruskurssi-seigokanissa

Tähtiseurassa on hyvä harrastaa!

lapset_ja_nuoret_karate_seigokan_tahtiseura

Seigokan on saanut lasten ja nuorten osa-alueen Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen laatuohjelman tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

Seuralle myönnetty Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille.

Lisenssi ja vakuutus

Tampereen karateseura Seigokan ry ei vakuuta seuran jäseniä eikä edellytä tapaturmavakuutusta jäseniltään. Kuten kaikessa liikunnassa, myös karatessa on mahdollista tulla tapaturmia ja loukkaantumisia.

Suosittelemme jokaiselle jäsenelle tapaturma- ja hoitokuluvakuutusta, joka kattaa myös kamppailulajit. Kaikki vakuutusyhtiöiden tapaturmavakuutukset eivät automaattisesti korvaa kamppailulajeja. Selvitä siis, onko tapaturma- ja hoitokuluvakuutuksesi voimassa myös karatea harrastaessasi! Riippuen vakuutusyhtiöstä, erillisen kamppailulajit sisältävän vakuutuksen ottaminen voi olla kallista.

Kattavan vakuutuksen ottaminen on kuitenkin helppoa: jokainen seuramme jäsen on velvollinen hankkimaan Karateliiton lisenssin; tämän yhteyteen on mahdollista ottaa edullinen OP:n karaten lisenssivakuutus. Lisenssin ja vakuutuksen voi jokainen itse tilata karateliiton nettisivuilta, josta löytyy tarkemmat tiedot eri lisenssivaihtoehdoista, sekä vakuutuksen tuoteseloste.

Huom! Peruskurssivakuutus vuodelle 2019 vain 49€ (voimassa 6kk, ostettava yhdessä lisenssin kanssa; vakuutus 14€ + lisenssi 35€).

Turvallista harjoittelua kaikille!