Peruskurssi

Peruskurssi 2017-12-01T12:12:50+00:00

Aikuisten ja nuorten peruskurssit alkavat tammikuussa 2018.

Kurssit ovat valitettavasti jo täynnä!

Voit vielä ilmoittautua jonoon alla olevien linkkien kautta. Peruutuspaikkoja vapautetaan sitä mukaa kun niitä tulee.

Seigokanin peruskurssit aikuisille (+14 v.) sekä nuorille (7-14 v.) alkavat 2 kertaa vuodessa, tammikuussa ja elokuussa. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta kamppailulajeista tai erinomaista fyysistä kuntoa.

Keskitymme kurssilla peruskunnon kohottamiseen sekä karaten perustekniikoiden opetteluun; tähän kuuluvat mm. erilaiset irrottautumiset, torjunnat, lyönnit, potkut ja kaadot, kamppailuasennot sekä niissä liikkuminen.

Kurssille tullessasi tarvitset mukaasi ainoastaan sisäliikuntavarustuksen, verkkarit ja t-paidan. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin tatamilla. Tarkemmat ohjeet kurssiin liittyen saat sähköpostiisi ennen kurssin alkua.

Tervetuloa hyvän harrastuksen pariin oppimaan itsepuolustustaitoja ja kohottamaan kuntoa!

Aikuisten peruskurssi

Kurssi alkaa 9.1.2018 klo 20.00.

Kurssi on maksuton ja sille mahtuu noin 35 osallistujaa.

Harjoitukset ovat kahdesti viikossa, tiistaisin klo 20.00 – 21.30 ja torstaisin klo 20.00 – 21.30. Kurssille mahtuu 35 osallistujaa.

Kurssin kesto on noin 4 kk. Peruskurssin päätyttyä harjoittelu jatkuu aikuisten jatkoryhmissä. Vyökoe pidetään peruskurssilaisille erikseen ja vyökoetta varten tulee hankkia karatepuku sekä karatepassi. Näistä saat lisäinfoa peruskurssilla.

Tarkemmat peruskurssiin liittyvät kyselyt ja tiedustelut voit osoittaa seuran puheenjohtajalle.

Ilmoittaudu aikuisten peruskurssille

Nuori Suomi -peruskurssi

Kurssi alkaa tiistaina 9.1.2018 klo 17.30.

Kurssi on maksuton ja sille mahtuu 25 nuorta.

Nuori Suomi -peruskurssille voivat osallistua 7 – 14 -vuotiaat tytöt ja pojat. Kurssin aikana keskitytään karaten perustekniikoiden kuten lyöntien, torjuntojen ja potkujen opetteluun sekä liikunnalliseen elämäntapaan tutustumiseen. Nuorilla kehittyy kurssin aikana kamppailutaitojen lisäksi usein myös itsevarmuus, itsekuri, muiden kunnioittaminen ja into itsensä kehittämiseen.

Harjoitukset ovat kahdesti viikossa, tiistaisin klo 17.30 – 18.30 ja torstaisin klo 17.30 – 18.30. Peruskurssi kestää n. 4 kk, jonka jälkeen siirrytään harjoittelemaan Nuori Suomi -jatkoryhmiin. Treenipäivät jatkoryhmille ovat maanantai ja keskiviikko.

Tarkemmat ohjeet saat sähköpostiin ennen kurssin alkua tai henkilökohtaisesti seuran Nuori Suomi -vastaavalta.

Ilmoittaudu NuoriSuomi-peruskurssille

Sinettiseura

Tampereen Karateseura Seigokan on NuoriSuomi ry:n hyväksymä Sinettiseura, jossa harjoitusten ohjaajat ovat Suomen Karateliiton kouluttamia valmentajia.

Harjoitus koostuu alkuverryttelystä, tekniikkaosuudesta ja loppuvenyttelystä lajinomaisia leikkejä ja pelejä unohtamatta! Lasten ja nuorten harjoittelussa tärkeää on mm. motoriikan ja koordinaation kehittäminen karatenomaisesti.

Tervetuloa Hyvään Seuraan!

Lisenssi ja vakuutus

Tampereen karateseura Seigokan ry ei vakuuta seuran jäseniä eikä edellytä tapaturmavakuutusta jäseniltään. Kuten kaikessa liikunnassa, myös karatessa on mahdollista tulla tapaturmia ja loukkaantumisia.

Suosittelemme jokaiselle jäsenelle tapaturma- ja hoitokuluvakuutusta, joka kattaa myös kamppailulajit. Kaikki vakuutusyhtiöiden tapaturmavakuutukset eivät automaattisesti korvaa kamppailulajeja. Selvitä siis, onko tapaturma- ja hoitokuluvakuutuksesi voimassa myös karatea harrastaessasi! Riippuen vakuutusyhtiöstä, erillisen kamppailulajit sisältävän vakuutuksen ottaminen voi olla kallista.

Kattavan vakuutuksen ottaminen on kuitenkin helppoa: jokainen seuramme jäsen on velvollinen hankkimaan Karateliiton lisenssin; tämän yhteyteen on mahdollista ottaa edullinen OP:n karaten lisenssivakuutus. Lisenssin ja vakuutuksen voi jokainen itse tilata karateliiton nettisivuilta, josta löytyy tarkemmat tiedot eri lisenssivaihtoehdoista, sekä vakuutuksen tuoteseloste.

Huom! Peruskurssivakuutus vuodelle 2018 vain 10€ (voimassa 6kk). 

Turvallista harjoittelua kaikille!