Viimeisimpien viranomaisten asettamien rajoitusten vuoksi aikuisten harjoittelu ei ole sallittua toistaiseksi, ei siis ainakaan 1.3.2021 asti.

Tämä koskee seuraavia ryhmiä:
– aikuisten kuntokarate
– aikuisten jatkoryhmä (kaikki)
– perhebudo
– vapaaharjoittelu

Nääshallissa (joka on kaupungin sisäliikuntatila, ja noudattaa siten annettuja rajoituksia) ei ole tällä hetkellä sallittua harjoitella muiden kuin lasten ja nuorten ryhmät, joten omatoiminenkaan harjoittelu ei ymmärtääksemme onnistu seuran vuoroilla.

Kun rajoituksia päivitetään, ilmoitamme muutoksista mahdollisimman nopeasti.

Kausimaksujen eräpäivää siirretään

Aikuisten harjoitteluryhmien osalta ei tarvitse reagoida kausi- / kurssimaksujen eräpäiviin, sillä luonnollisestikaan jos harjoittelemaan ei pääse, ei maksujakaan peritä. Maksuihin palataan siinä vaiheessa kun harjoittelu on taas mahdollista.

Hanki lisenssi ennen kauden alkua

Harrastajalisenssi (ilman vakuutusta) vuodelle 2021 maksaa vain 10€!

Lisensseistä kertyvät tulot ohjataan karaten kehittämiseen koko maassa. Niillä voidaan parantaa viestintää ja järjestää kipailutoimintaa ja leirejä, tukea ohjaajien koulutustilaisuuksia tai muilla tavoin tehdä yhteistyötä seurojen kanssa.

Muista myös vakuuttaa itsesi! Useimmat tapaturmavakuutukset eivät sisällä kamppailulajien harrastamista. Karateliiton lisenssin kanssa tarjotaan Pohjolan edullisia mutta kattavia vakuutuksia, joita suosittelemme.

Katso lisenssivakuutusten edullinen hinnoittelu ja tilaa omasi Karateliiton sivuilta.
Toivottavasti pian päästään epidemian paremmalle puolelle ja yhdessä treenaamaan! Aurinkoa, ulkoilua ja hyvää mieltä kaikille siihen asti! 🙂