H‍ei,

AVI:n päätöksen mukaisesti, aikuisten treenikauden aloitusta lykätään pari viikkoa eteenpäin. Toistaiseksi eletään siinä uskossa, että aloittamaan päästäisiin 7.2. alkaen. Katsotaan miten tilanne kehittyy. Menetettyjä harjoituskertoja pyritään siirtämään kesälle, jotta treenimäärät saadaan pidettyä suunnilleen samoina, jos vain mahdollista.

Junnuja rajoitus ei koske, eli junnuryhmät treenaavat normaalisti.

Toivottavasti pian päästään turvallisesti harjoittelemaan!

Hanki lisenssi ja vakuutus ennen kuin vahinko sattuu

Seigokan on Karateliiton jäsenseura ja siten myös kaikki jäsenemme hyötyvät liiton tarjoamista palveluista ja eduista, kuten esim. ohjaajien koulutuksesta ja kilpailutoiminnasta. Samasta syystä lisenssin hankinta on jäsenillemme pakollista ja lisenssien hankkimista tullaan seuraamaan. Jäseneltä, jolta lisenssi puuttuu voidaan tarvittaessa evätä pääsy harjoituksiin. Lisenssikausi on kalenterivuosi (1.1.-31.12.).

Vakuutuksen hankkiminen on vapaaehtoista, mutta erittäin suositeltavaa. Lisenssin yhteydessä saa helposti hankittua edullisen harrastevakuutuksen mutta voit myös tiedustella asiaa omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Hanki lisenssi ja vakuutus Suomisportista.

Ohjaajat/valkut huom! Seura tarjoaa lisenssin ja harrastevakuutuksen ohjaajille ja hallitustoiminnassa työskenteleville. Hanki lisenssivakuutus, täytä kulukorvaushakemus liitteiden kera, ja toimita se hallitukselle niin saat koko summan täysimääräisenä korvattuna takaisin.