Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Toivottavasti vuosi vaihtui mukavissa merkeissä ja hinku tatamille sulattelemaan joulukinkkua on kova. 🙂

Aluehallintovirasto on tänään linjannut seuraavaa: 8.1.- 21.1.2022 välisenä aikana aikuisten osalta harjoitukset ovat peruttu. Junnut voivat puolestaan treenata normaalisti, ilman rajoitteita.

Rajoitukset koskevat kaikkia aikuisten ryhmiä:
– Aikuisten peruskurssi / kuntokarate
– Aikuisten jatkoryhmä
– Perhebudo

Peruuntuneet treenit pyritään siirtämään myöhemmälle kevätkaudelle, jolloin kauden pituus joustaa loppupäästä. Tarkennetaan asiaa kun kausi etenee ja nähdään tuleeko muita rajoituksia.

Innokkaimmat voivat aloitella kotitreenit jo esim. seuran Youtube-kanavan avulla. 😉 Voit esittää meille toiveita ideoista, joita haluaisitte videoitavan.

Muista ilmoittautua oikeaan ryhmään

Jotta olet oikeutettu käymään harjoituksissa, muistathan ilmoittautua / ilmoittaa lapsesi oikeaan ryhmään osallistuvaksi:

Lisäksi jokaiseen harjoitukseen tulee ilmoittautua erikseen. Nämä näet helpoiten myClubin mobiilisovelluksesta:

  1. Lataa MyClub-sovellus kännykkääsi App Storesta, Google Play kaupasta, tai käytä selaimella verkkopalvelua osoitteessa seigokan.myclub.fi.
  2. Ilmoita itsesi tai lapsesi osallistuvaksi jokaiseen treeniin erikseen! Tee tämä aina ennen harjoituksiin tuloa, mielellään jo pari päivää etukäteen.
  3. Ohjaaja merkkaa treeneissä kaikki paikalla olleet omalla sovelluksellaan, jolloin tästä jää kirjaus järjestelmäämme.

Hanki lisenssi ja vakuutus ennen kuin vahinko sattuu

Seigokan on Karateliiton jäsenseura ja siten myös kaikki jäsenemme hyötyvät liiton tarjoamista palveluista ja eduista, kuten esim. ohjaajien koulutuksesta ja kilpailutoiminnasta. Samasta syystä lisenssin hankinta on jäsenillemme pakollista ja lisenssien hankkimista tullaan seuraamaan. Jäseneltä, jolta lisenssi puuttuu voidaan tarvittaessa evätä pääsy harjoituksiin. Lisenssikausi on kalenterivuosi (1.1.-31.12.).

Vakuutuksen hankkiminen on vapaaehtoista, mutta erittäin suositeltavaa. Lisenssin yhteydessä saa helposti hankittua edullisen harrastevakuutuksen mutta voit myös tiedustella asiaa omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Hanki lisenssi / vakuutus Suomisportista. Liitteenä esite eri vaihtoehdoista.

Seuran hallituksessa muutoksia

Seuran uusi hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa tänä vuonna ennen loppiaista ja sisältää pitkän linja seura-aktiiveja, mutta samalla myös mukaan saatiin roppakaupalla osaamista ja uutta näkemystä. Poistuvana jäsenenä oli Maiju Jaakkola, jonka vuosia kestänyttä panosta ja korvaamatonta työpanosta hallitus kiittää kiai-huutojen kera!

Seuran hallitus 2022:
– Puheenjohtaja, tiedottaja: Antero Muranen
– Vara-pj, rahastonhoitaja: Anssi Ronkainen
– Jäsenrekisterivastaava: Annika Enqvist
– Juniorivastaava: Tanja Moisala
– Harjoitusvastaava: Karoliina Autio
– Tila- ja välinevastaava: Tomi Haataja
– Koulutusvastaava: Simon Karman
Nähdään treeneissä toivottavasti mahdollisimman pian!

Ystävällisin terveisin
Antero Muranen
Tampereen Karateseura Seigokan ry.