JEEE!!!

Saatiin vihdoin lupa astella takaisin tatamille, joten eiköhän oteta porukkaa kasaan ja lähdetä kokeilemaan miten se karatepuku istuu päälle ja miltä tatami tuntuu varpaiden alla taas pienen tauon jälkeen. Treenit alkavat heti huomenna ma 7.2. normitahtiin.

HUOM. Rankan lumisateen vuoksi Nääshallin ja Mustanlahden sataman parkkipaikat ovat vähissä ja ahtaita. Varaa tarpeeksi aikaa parkkipaikan etsimiseen jos olet autolla liikkeellä.

Treenit ovat aikuisille normaaliin tahtiin harjoituskalenterin mukaisesti ja viikonloput varattu omatoimiseen harjoitteluun. Harjoituskalenterin näet täältä. Kausi jatkuu juhannukseen asti, jolla saadaan katettua tammikuulta pois jääneet treenit.

Seuraamme edelleenkin viranomaisten linjaamia ohjeita, joten toistaiseksi ei ainakaan ole voimassa muita rajoitteita (kuten esim. koronapassia ei vaadita). Pidetään kuitenkin huolta turvallisista harjoitteluolosuhteista treenaamalla vain täysin terveenä, huolehtimalla hyvästä käsihygeniasta ja välttämällä tarpeetonta lähikontaktia.

Aikuisissa harjoitteleva: Osallistuaksesi treeneihin sinun tulee olla ilmoittautunut Aikuisten jatkoryhmä kevät 2022 -myClub-ryhmään ja maksaa siihen sisältyvä jäsenmaksu ja hankkia karatelisenssi Suomisportista. Muista lisäksi ilmoittautua jokaiseen treeniin erikseen myClub-sovelluksella!

Laita vyökoepäivät kalenteriin

Vyökokeet on päivätty jatkoryhmille seuraavasti:
– Junnujen jatkoryhmät ma 23.5. kukin omalla treenivuorollaan
– Aikuisten jatkoryhmä ti 14.6. klo 18.30

Peruskurssit ja kuntokarate päättävät omat vyökoepäivänsä ja tiedottavat siitä oman ryhmänsä kesken harrastajia.

Hiihtolomaviikolla junnuilla taukoa, aikuiset harjoittelevat

Kauden aloituksen viivästyksen johdosta päätettiin pitää aikuisten harjoitukset käynnissä hiihtolomaviikon ajan eli 28.2. – 4.3. Junnuryhmät lomailevat ko. viikon.

Muista hankkia vakuutus (ja lisenssi)

Lisenssi on pakollinen karatekan varuste Seigokanissa harjoittelevalle. Vakuutusta emme jäseniltämme vaadi, mutta se on hyvin suositeltavaa mahdollisen tapaturmien vuoksi. Vahinkoja meillä sattuu aniharvoin, mutta joskus niitä sattuu vaikka sitten parkkipaikalla liukastuessa. Liiton lisenssivakuutus on edullinen ja helppo tapa huolehtia vakuutusturvasta.

Seigokanin ohjaajat, apuohjaajat ja muut seura-aktiivit saavat lisenssivakuutuksen maksutta (hanki vakuutus ja hae seuran hallitukselta korvausta – kysy tarvittaessa seuran sähköpostista ohjeita).

Hanki lisenssi ja/tai vakuutus liiton sivujen kautta.

Nähdään dojolla!