Tekniikkaleiri ti 3.11 klo 18.30 – 21.00

Aikuisten jatkoryhmän harjoitusten tilalla pidetään tulevana tiistaina tekniikkaleiri, jolla keskitytään vyökoetekniikoiden läpikäyntiin ja valmistaudutaan tulevaan vyökokeseen. Tule mukaan kertaamaan tulevan vyöarvon vaatimukset ja tsekkaamaan miten tekniikat tulee kokeessa tehdä.

Leiri tarkoitettu vain aikuisille ja illan kuntokarate on päivän osalta peruttu. Kuntokaratesta karatepuvun hankkineet ovat tervetulleita osallistumaan leirille. Ilmoittaudu normaalisti aikuisten treeneihin myClubissa. Huomioi pidempi kesto!

Noudatetaan rajoituksia

Kaikkien ryhmien harjoitukset jatkuvat kunnes toisin määrätään. Seuran hallituksessa kuunnellaan ohjeistuksia korvat höröllä ja ollaan valmiita reagoimaan mikäli uusia rajoitteita annetaan.

Rohkaisemme kasvomaskin käyttöön, etenkin paritekniikoiden osalta. Maskin käyttö on omakustanteista ja vapaaehtoista.

Karateliitto yhdessä muiden kamppailuliittojen kanssa ohjeistavat että pukuhuoneiden käyttöä tulisi välttää mikäli mahdollista. Eli jos pääset dojolle karatepuku ulkovaatteiden alla ja takaisin ilman suurta vaivaa (tai julkista ihmettelyä) niin pyrkikäämme tähän!

Vyökoepäivät vahvistettu

Tarkista alta syyskauden vyökoepäivät ja merkkaa kalenteriin!

Vyökoepäivät:
– Junnujen peruskurssi to 3.12. klo 17.30-18.30
– Junnut jatko 1 ma 7.12. klo 18.00-19.00
– Junnut jatko 2 ma 7.12. klo 19.00-20.00
– Aikuisten jatkoryhmä ti 8.12. klo 18.30 –

Ohjeita vyökokeisiin löydät seuran verkkosivuilta.

Ei pikkujouluja tai kauden päätösjuhlaa

Tänä kautena ei poikkeustilanteen ja vallitsevien rajoitusten vuoksi pidetä perinteistä virkistystoimintaa. Otetaan vahinko takaisin tulevien kausien aikana heti kun mahdollista! 🙂

Muista hankkia Karateliiton lisenssi

Lisensseistä kertyvät tulot ohjataan karaten kehittämiseen koko maassa. Niillä voidaan parantaa viestintää ja järjestää leirejä, tukea koulutustilaisuuksia tai muilla tavoin tehdä yhteistyötä seurojen kanssa.

Seigokanin ohjaajat kouluttautuvat liiton järjestämissä tilaisuuksissa, innokkaat nuoret osallistuvat maajoukkueen haastajaryhmän harjoituksiin ja kilpailevat liiton tukemissa kilpailuissa. Mikään tästä ei olisi mahdollista ilman lisenssimaksuista saatavia tuloja.

Jatkossa lisenssin hankkiessasi saat puhelimeesi Karateliiton jäsenkortin. Jäsenkortti toteutetaan Cardu-palvelun avulla. Cardun kautta saat ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista ja jäseneduista.

https://info.suomisport.fi/

Mikäli sinulla on kysyttävää lisenssiin liittyen, löydät ohjeita Karateliiton sivuilta.

Seigokan tarvitsee uusia ohjaajia – lähde mukaan apuohjaajaksi

Innokkaita uusia apuohjaajia kaivataan kovasti etenkin junnujen ryhmiin ohjaamaan ja auttamaan ryhmän harjoituksissa. Kipein tarve on peruskursseilla, jossa lapsia on paljon ja lajin käytännöt harrastajille uusia. Tehtävä ei vaadi aiempaa kokemusta ohjaajan tehtävistä, keltainen vyö riittää mainiosti. Ohjaajana toimineet palkitaan alennetulla jäsenmaksulla sekä seuran tarjoamilla koulutus- ja virkistystapahtumilla.

Mikäli haluat tulla mukaan kehittämään omaa osaamistasi, huolehtia seuramme kyvystä järjestää opetusta jatkossakin ja antaa lapsille ja nuorille hyvät harjoitteluolosuhteet, laita viestiä seigokan.ry@gmail.com ja jutellaan lisää!