Vyökokeet myClubissa

Muista ilmoittautua ajoissa vyökokeisiin! Linkit tapahtumiin alla. Vyökokeiden aikaan ei järjestetä harjoituksia.

Vyökoepäivät:
– Junnujen peruskurssi to 3.12. klo 17.30-18.30 (ei vaadi ilmoittautumista)
Junnut jatko 1 ma 7.12. klo 18.00-19.00
Junnut jatko 2 ma 7.12. klo 19.00-20.00
Aikuisten jatkoryhmä ti 8.12. klo 18.30 –

Ohjeita vyökokeisiin löydät seuran verkkosivuilta

Joulutauko

Kausi päättyy 13.12. ja siirrymme joulutauolle kaikkien ryhmien osalta. Kevätkausi alkaa loppiaisen jälkeen 11.1.2021.

Perinteisistä kinkun sulattelutreeneistä tiedotetaan erikseen, yleensä ne pidetään joulun välipäivinä.

Ei pikkujouluja tai kauden päätösjuhlaa

Tänä kautena ei poikkeustilanteen ja vallitsevien rajoitusten vuoksi pidetä virkistystoimintaa. Otetaan vahinko takaisin tulevien kausien aikana heti kun mahdollista! 🙂

Muista hankkia Karateliiton lisenssi

Lisensseistä kertyvät tulot ohjataan karaten kehittämiseen koko maassa. Niillä voidaan parantaa viestintää ja järjestää leirejä, tukea koulutustilaisuuksia tai muilla tavoin tehdä yhteistyötä seurojen kanssa.

Seigokanin ohjaajat kouluttautuvat liiton järjestämissä tilaisuuksissa, innokkaat nuoret osallistuvat maajoukkueen haastajaryhmän harjoituksiin ja kilpailevat liiton tukemissa kilpailuissa. Mikään tästä ei olisi mahdollista ilman lisenssimaksuista saatavia tuloja.

Jatkossa lisenssin hankkiessasi saat puhelimeesi Karateliiton jäsenkortin. Jäsenkortti toteutetaan Cardu-palvelun avulla. Cardun kautta saat ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista ja jäseneduista.

https://info.suomisport.fi/

Mikäli sinulla on kysyttävää lisenssiin liittyen, löydät ohjeita Karateliiton sivuilta.

Seigokan tarvitsee uusia ohjaajia – lähde mukaan apuohjaajaksi

Innokkaita uusia apuohjaajia kaivataan kovasti etenkin junnujen ryhmiin ohjaamaan ja auttamaan ryhmän harjoituksissa. Kipein tarve on peruskursseilla, jossa lapsia on paljon ja lajin käytännöt harrastajille uusia. Tehtävä ei vaadi aiempaa kokemusta ohjaajan tehtävistä, keltainen vyö riittää mainiosti. Ohjaajana toimineet palkitaan alennetulla jäsenmaksulla sekä seuran tarjoamilla koulutus- ja virkistystapahtumilla.

Mikäli haluat tulla mukaan kehittämään omaa osaamistasi, huolehtia seuramme kyvystä järjestää opetusta jatkossakin ja antaa lapsille ja nuorille hyvät harjoitteluolosuhteet, laita viestiä seigokan.ry@gmail.com ja jutellaan lisää!