Hei,

Tässä syyskauden alun kynnyksellä muutama uudistus ja tärkeä asia, josta jokaisen jäsenen sekä vanhemman on hyvä olla kärryillä. 

Kausi alkaa maanantaina 17.8. “normaalin” harjoitusaikataulun mukaisesti tuttuun tapaan. Aikataulut voit tarkistaa täältä.

 

Lataa MyClub-sovellus ja ilmoittaudu jatkossa jokaiseen harjoitukseen erikseen

Tässä on iso muutos tuttuihin käytäntöihin, ja uusi toimintatapa auttaa meitä pitämään kirjaa paremmin treenaajista (koronankin vuoksi hyvä asia), antaa hyödyllistä tietoa harjoituksia suunnitteleville ohjaajille sekä jättää jokaiselle harrastajalle tiedon omasta aktiivisuudesta talteen. 

Eli pähkinänkuoressa asia on tämä: 

  1. Lataa MyClub-sovellus kännykkääsi App Storesta, Google Play kaupasta, tai käytä selaimella verkkopalvelua osoitteessa seigokan.myclub.fi (kuten luultavasti tähänkin asti olet tehnyt vähintään kerran kaudessa).
  2. Ilmoita itsesi tai lapsesi osallistuvaksi jokaiseen treeniin erikseen! Tee tämä aina ennen harjoituksiin tuloa, mielellään jo pari päivää etukäteen.
  3. Valmentaja / ohjaaja merkkaa treeneissä kaikki paikalla olleet omalla sovelluksella, jolloin tästä jää kirjaus järjestelmäämme.

Käytäntö on uusi ja varmasti vaatii meiltä kaikilta opettelua ja harjoittelua. Tavoitteena on kuitenkin tehdä toiminnasta tehokkaampaa, luotettavampaa ja selkeämpää kaikille harrastajille, vanhemmille sekä ohjaajille. 

Huolehdi, että profiilin tiedot MyClubissa ovat oikein ja että jäsenyys on asetettu oikeaan ryhmään. Muuten et pääse ilmoittautumaan harjoituksiin. Kysy apua seuran sähköpostista mikäli et ole varma tai kaipaat apua. 

 

Uusi lisenssikäytäntö

Karateliitto on uudistanut hieman lisenssikäytäntöjään ja nyt lisenssi myydään poikkeuksellisesti vain syyskaudeksi, eli vuoden loppuun asti. Se tärkein asia kuitenkin on tämä: lisenssi maksaa vain 5 euroa. Saat sen kätevästi Suomisportista ja voit hankkia samalla harjoittelun turvaavan tapaturmavakuutuksen edulliseen 15-50€ hintaan (riippuen iästä). 

Seigokan on Karateliiton jäsenseura ja siten myös kaikki jäsenemme hyötyvät liiton tarjoamista palveluista ja eduista. Samasta syystä lisenssin hankinta on jäsenillemme pakollista ja lisenssien hankkimista tullaan seuraamaan. Jäseneltä, jolta lisenssi puuttuu voidaan tarvittaessa evätä pääsy harjoituksiin.

Hanki siis lisenssi ja tarkista vakuutuksesi heti kauden alkuun!

 

Oletko kiinnostunut apuohjaajana toimimisesta?

Innokkaita uusia apuohjaajia kaivataan kovasti etenkin junnujen ryhmiin ohjaamaan ja auttamaan ryhmän harjoituksissa. Tehtävä ei vaadi aiempaa kokemusta ohjaajan tehtävistä, keltainen vyö riittää mainiosti ja lisäksi ohjaajana toimineet palkitaan alennetulla jäsenmaksulla sekä seuran tarjoamilla koulutus- ja virkistystapahtumilla.

Mikäli haluat tulla mukaan kehittämään omaa osaamistasi ja antaa lapsille ja nuorille hyvät harjoitteluolosuhteet, laita viestiä seigokan.ry@gmail.com ja jutellaan lisää!

 

Keskiviikon kata-treenit avoinna kaikille

Aiemmin vain kilpailijoille suunnatut keskiviikon klo 20.00 – 21.30 kata-treenit ovat nyt avoinna kaikille peruskurssin suorittaneille jäsenille. Vaatimuksena osallistumiselle on, että hallitsee hyvin vähintään yhden katan, mielellään jo parikin. 

Nyt kun koronan myötä tullut rajoite lähikontaktista tekee harjoittelusta hankalampaa, haluamme tarjota kataan keskittyneen treenin mukaan turvallisena ja tehokkaana tapana kehittää omaa osaamista. 

Huomioi, että treenit edelleen rakennetaan tavoitteellisesti harjoittelevien kilpailijoiden ehdoilla.

 

Rajoituksia noudatetaan tuttuun tapaan

Toistaiseksi viralliset ohjeistukset sanovat, että lähikontaktia tulee välttää ja harjoittelun tulisi tapahtua olosuhteissa jossa turvaväleistä on mahdollista pitää kiinni. Tämän mukaan toimitaan siis toistaiseksi, kuten jo kesän harjoituksissakin on tehty.

Heti kun rajoitukset antavat myöden, palataan ns. normaaliin harjoittelutapaan eli tuodaan takaisin myös paritekniikkaa. 

Samat ohjeet siis pätevät edelleen suojautumista koskien:

  1. Harjoituksiin ei saa tulla, jos henkilöllä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita (ml. allergiaoireet) tai jos lähipiirissä ollaan kipeänä.
  2. Vältetään paritekniikoita, eli ei lähikontaktia ja kaikki harjoitteet tehdään itsenäisesti.
  3. Sään salliessa treenit voidaan pitää ulkona.
  4. Kädet pestään huolellisesti ennen ja jälkeen treenien. Lisäksi saatavilla on käsidesiä Nääshallilla.
  5. Keräämme osallistujalistat joka treenistä MyClubin avulla.

Mahtavaa syyskauden 2020 starttia kaikille ja toivottavasti näemme piakkoin Nääshallilla! Ottakaa testiin heti nuo MyClub-sovellukset ja saadaan tämä uusi ilmoittautumiskäytäntö heti testattua todenteolla kauden alussa. Jos tulee jotain kysyttävää tai epäselvää, laita meille viestiä osoitteeseen seigokan.ry@gmail.com.