Kiinnostaako kotitreenit videotuntien muodossa? Vastaa kyselyyn!

Nyt pääset vaikuttamaan! Selvitämme mahdollisuuksia ja kiinnostusta videon muodossa tarjottavaan kotitreeniin. Ideana on tuottaa joko live-striiminä tai videotallenteena treenejä, joihin voi kukin osallistua kotona ja siten saada pidettyä lajiosaamista ja kuntoa yllä – rajoituksista huolimatta.

Vastaa kyselyyn (kesto vain 2 min) heti! Klikkaa linkki auki.

Junnujen treenit jatkuvat pienin muutoksin

Uusien koronarajoitusten myötä junnujen treenien järjestelyihin tehdään pieniä muutoksia ja tarkennuksia. Tärkein tieto on kuitenkin se, että junnuilla treenit jatkuvat toistaiseksi samalla ryhmäjaolla ja aikataululla kuin tähänkin asti.

Käytännössä jatkossa seuraaviin asioihin tulee kiinnittää huomiota:

  • Yli 12-vuotiaiden tulee käyttää kasvomaskia harjoituksissa
  • Pukuhuoneiden käyttöä tulee välttää, mikäli mahdollista
  • Harjoituksissa vältetään lähikontaktia, eli käytännössä paritekniikkaa ei tehdä ja turvaväleistä pyritään huolehtimaan

Jäsenmaksuihin linjauksia

Lasten ja nuorten ryhmien osalta jäsenmaksut tulee suorittaa täysimääräisenä, poikkeustilanteesta huolimatta.

Ymmärrettävästi osaa vanhemmista on mietityttänyt kuinka maksujen kanssa toimitaan kun osa harjoituksista on jäänyt kevätkaudella pois. Ja tähän on seuran myös ollut vaikea antaa selkeää vastausta kun rajoitukset muuttuvat muutaman viikon välein. Harjoitukset ollaan kuitenkin pystytty järjestämään junnuryhmille käytännössä koko kauden ja erityisjärjestelyistä johtuen, seuramme ja ohjaajamme ovat joutuneet venymään merkittävästi harjoitusten mahdollistamiseksi. Lisäksi pienryhmissä saa huomattavasti henkilökohtaisempaa opetusta, jonka myötä kehittyminen lajissa on ollut joissain tapauksissa ollut jopa normaalitilannetta nopeampaa.

Puhtaasti kulujen näkökulmasta huomioitavaa on, että junnuryhmät on jaettu normaalitilannetta useammalle harjoitusvuorolle, joista kaikista kaupunki perii salivuokrat, jotka seuran on katettava jäsenmaksutulolla.

Seura pyrkii lisäksi tarjoamaan korvaavia harjoitusvuoroja läpi kesän, joilla katetaan puuttuvia harjoituskertoja kevätkaudelta. Lisäksi suunnitteilla on etäharjoittelun mahdollistaminen videotuntien muodossa.

Aikuisten ryhmien kohdalla tilanne on yksiselitteinen: koska harjoituksia ei voida järjestää, myöskään jäsen- eikä kurssimaksuja peritä. Tarkastellaan tilannetta uudelleen kun harjoituksia voidaan taas pitää.