Hei!

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä linjasi eilen tiistaina 20. huhtikuuta, että alle 20-vuotiaiden nuorten ryhmäharrastukset voivat jatkua tauon jälkeen. Tämä tarkoittaa, että myös yli 12-vuotiaat voivat palata tatamille harjoituksiin heti alkaen tänään ke 21.4.!

Harjoitusryhmiin tai -aikoihin ei tehdä muutoksia. Tarkista ryhmäsi harjoitusajat myClubista tai seuran harjoituskalenterista.

Aikuisten harjoitukset ovat edelleen tauolla.

Same in English: 
Kids above 12 years old can now also continue training starting from today, Wed 21st, within the same groups and time slots as previously.

Muistakaa ilmoittautua myClub-sovelluksen kautta treeneihin ja saapukaa Nääshallille hyvissä ajoin!

Kautta jatketaan kesäkuulle jos mahdollista

Hallitus päätti, että mikäli rajoitukset ja Nääshallin vuorotilanne sen mahdollistaa, ainakin junnujen treenejä jatketaan kesäkuun läpi. Asiasta tiedotetaan lisää lähempänä kesää.

Kevätkokous 11.5.2021 – laita kalenteriin!

Seuran sääntömääräinen kevätkokous järjestetään tiistaina 11.5.2021 klo 18.00-19.00 etänä Google Meetin välityksellä. Toivomme, että seuran toiminnasta kiinnostuneita pääsisi mahdollisimman moni mukaan. Kokouksessa käsitellään seuran viime vuotta sekä katsotaan tulevaan.

Kokouksen ohessa otetaan keskusteluun tarkemmin myös videotreenit / etäharjoittelu sekä mahdolliset ulkotreenit, joten mikäli aihe kiinnostaa, tulethan mukaan jakamaan ajatuksia ja toiveita!

Hyvitys jäsenmaksuun

Seuran hallitus päätti tarjota hyvityksenä menneen kevätkauden osalta 50% alennuksen jäsenmaksuun tulevalle syyskaudelle niille, jotka ovat jäsenmaksun kevätkaudella maksaneet. 

Kevätkausi on ollut monella tapaa poikkeuksellinen. Positiivista on ollut ohjaajien ja valmentajien heittäytyminen ja aktiivisuus, jonka avulla ollaan saatu taattua treenit kaikille niille joille se on ollut sallittua. Siitä ojennamme ison kiitoksen kaikille talkootyössä mukana olleille! Lisäksi pienemmissä ryhmissä on havaittu suurta kehitystä junnuilla henkilökohtaisemman opetuksen myötä, jota ollut mahtavaa seurata.

Toisaalta seurallamme ei ole ollut mahdollisuutta tarjota kaikille puuttuneille harjoituksille korvaavaa treeniä tai harjoituskertaa muussa muodossa, joten hyvitys nähtiin oikeutetuksi.

Karaten nuorten EM-kisat Tampereella – tule mukaan vapaaehtoiseksi!

Syksyllä järjestettäviin karaten NEM -kisoihin kaivataan vapaa-ehtoisia toimitsijoita auttamaan kisojen järjestämisessä. Tehtäviin sisältyy mm. tatamilla pistelaitteiden hallintaa, ottelujärjestyksen organisointia, kilpailijoiden hakua ja saattamista sekä järjestyksenvalvontaa. Vuorot ovat joko aamu- tai iltapäiviin sijoittuvia.

Tehtävistä maksetaan osallistujille päivärahat ja mahdolliset matkakorvaukset. Lisäksi ruokahuolto ja vaatetus tarjotaan kisajärjestäjien toimesta.

Tarjolla on koulutusta (etänä) kaikille kiinnostuneille:
– ke 21.4. klo 18-19
– la 24.4. klo 14-15
– la 8.5. klo 14-15

Ilmoita halukkuudestasi osallistua järjestelyihin tai kysy lisää laittamalla postia seuran sähköpostiin: seigokan.ry@gmail.com