Hei,

Tilanne on taas muuttunut, kuten taas uutisia seuranneet ovat varmasti jo huomanneet. Ikävä homma, mutta koitetaan sopeutua ja hoitaa kausi päätökseen mallikkaasti. Kiitos taas ymmärryksestä kaikille, tilanne on kaikille varmasti haastava!

Kaupungin linjauksesta johtuen Tampereella sisäliikuntatilat suljetaan ke 2.12. Tämä tarkoittaa seuraavaa:

  1. Aikuisten jatkoryhmän harjoituksia ei enää pidetä. Aikuisten jatkoryhmän vyökokeet (alunperin suunniteltu 8.12.) pidetäänkin jo tiistaina 1.12. klo 18.30 alkaen.
  2. Aikuisten kuntokaraten / peruskurssin harjoituksia ei enää pidetä. Kurssin vyökokeet (alunperin suunniteltu 3.12.) pidetäänkin jo tiistaina 1.12. klo 20.00-21.30.
  3. Lasten ja nuorten jatkoryhmien 1 ja 2 harjoituksia ei enää pidetä. Vyö- ja natsakokeet pidetään normaaleilla harjoitusvuoroilla ma 30.11. klo 18-19 (jatko 1) ja klo 19-20 (jatko 2).
  4. Lasten ja nuorten peruskurssin harjoituksia ei enää pidetä. Keltaisen vyön kokeet pidetään normaalilla harjoitusvuorolla ti 1.12. klo 17.30-18.30.
  5. Harjoituksia jatketaan alkuvuodesta 2021 kun siihen on taas mahdollisuus, toivottavasti jo loppiaisen jälkeen. Perästä kuuluu…

Huolehtikaa ilmoittautuminen vyökokeisiin myClubissa kuntoon ja mahdolliset maksut, joista kuitti mukaan näytettäväksi (puhelimessa kuitti ok). Huom! Kasvomaskia tulee käyttää paritekniikoita tehdessä. Kasvomaski tulee hankkia omatoimisesti.
Lisätietoa ja kysymyksiä voipi kohdistaa seuran sähköpostiin.
Harmillinen päätös kauden lopuksi, mutta näissä raameissa nyt liikutaan mitä meille on annettu. Toivottavasti päästään pian taas yhdessä treenaamaan alkuvuodesta! Rauhallista joulun aikaa kaikille ja kiitos hienosti sujuneesta syyskaudesta kaikille!


Ystävällisin terveisin
Hallituksen puolesta Antero Muranen
Tampereen Karateseura Seigokan ry.