‍Hei!

Tulevalla viikolla 18.-24.10. ei pidetä ohjattuja harjoituksia syysloman johdosta. Sali on varattuna jäsentemme käyttöön harjoitusvuorojen ajan, joten omatoimista harjoittelua toki pääsee harrastamaan mielin määrin. Sovi treenikaverien kanssa yhteinen aika ja ota tila haltuun! 🙂

Harjoitukset jatkuvat normaalisti ma 25.10.

Koronarajoitukset harjoittelussa

Seuraamme viikottain viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia koskien harrastustoimintaa. Tällä hetkellä vallitsevien rajoitusten puitteissa seuramme hallitus on linjannut seuraavaa:

  • Lasten ja nuorten harrastamiseen ei sovelleta erityisiä rajoituksia, mutta lähikontakteja pyritään silti minimoimaan ja suorittamaan harjoituksia yhden parin kanssa.
  • Aikuisten harjoituksissa turvavälejä pyritään edelleen pitämään, mutta osassa harjoituksia voidaan käyttää pistehanskoja, potkutyynyjä ja tehdä harkitusti paritekniikkaa osan treenistä.

Verkkareita voi nyt tilata!

Oheisen ohjeen mukaisesti voit nyt tilata Seigokanin merkkauksilla varustetun Niken verryttelyasun entistä edullisempaan hintaan. Tyylikäs verkkariasu kelpaa mainiosti niin lenkkipolulle, Nääshallin käytäville kuin kilpatatameillekin. Laita omasi tai lapsesi tilaukseen heti!

Tule mukaan Finnish Open Cupin järjestäjäksi

Seuramme järjestää perinteisen kansainvälisen tason karatekilpailun Finnish Open Cupin Tesoman palloiluhallilla 6.11. Kisoihin tarvitaan apukäsiä osallistumaan järjestelyihin, pääasiassa toimitsijatehtäviin. Tarjolla on koulutusta ja opastusta sitä tarvitseville riittävästi, joten uudetkin tulokkaat ovat varsin tervetulleita. Osallistujille korvataan päivärahat, matkat ja tarjotaan ruuat.

Elokuussa pidetyt nuorten EM -kisat saivat laajalti kiitosta onnistuneista järjestelyistään ja toimitsijoiden sekä muiden vapaaehtoisten vuoksi. Jatketaan samaan malliin vielä tämä vuoden viimeinen kisa!

Ilmoittaudu täällä!

Muista hankkia karatelisenssi

Harrastajalisenssi (ilman vakuutusta) vuodelle 2021 maksaa vain 10€!

Lisensseistä kertyvät tulot ohjataan karaten kehittämiseen koko maassa. Niillä voidaan parantaa viestintää ja järjestää kipailutoimintaa ja leirejä, tukea ohjaajien koulutustilaisuuksia tai muilla tavoin tehdä yhteistyötä seurojen kanssa.

Muista myös vakuuttaa itsesi! Useimmat tapaturmavakuutukset eivät sisällä kamppailulajien harrastamista. Karateliiton lisenssin kanssa tarjotaan Pohjolan edullisia mutta kattavia harrastevakuutuksia, joita suosittelemme. Peruskurssivakuutus on vain 25€.

Katso lisenssien sekä vakuutusten hinnoittelu ja tilaa omasi Karateliiton sivuilta.