Hei,

Syyskausi etenee tuttuun tapaan ja toistaiseksi noudatetaan kamppailulajiliittojen laatimia rajoituksia ja ohjeistuksia harjoittelua koskien – eli samaa ohjeistusta kuin viime viikkoina. Saattaa olla, että tiukempia rajoitteita asetetaan lähiviikkoina, joihin mekin toki sitten reagoimme ripeästi tarpeen mukaan. Muistetaan kukin pitää huoli turvallisista harjoitteluolosuhteista, hygieniasta ja pysytään kotona omaehtoisesti mikäli hengitystieoireita ilmenee. Maskin käyttö treeneissä on ehdottomasti sallittua.

 

Syyslomalla ei ohjattuja harjoituksia

Tulevalla viikolla 12.10. – 16.10. ei pidetä ohjattuja harjoituksia. Sali on seuran vuoroilla käytössä itsenäiseen harjoitteluun. 

 

Muista hankkia Karateliiton lisenssi

Lisensseistä kertyvät tulot ohjataan karaten kehittämiseen koko maassa. Niillä voidaan parantaa viestintää ja järjestää leirejä, tukea koulutustilaisuuksia tai muilla tavoin tehdä yhteistyötä seurojen kanssa. 

Seigokanin ohjaajat kouluttautuvat liiton järjestämissä tilaisuuksissa, innokkaat nuoret osallistuvat maajoukkueen haastajaryhmän harjoituksiin ja kilpailevat liiton tukemissa kilpailuissa. Mikään tästä ei olisi mahdollista ilman lisenssimaksuista saatavia tuloja. 

Jatkossa lisenssin hankkiessasi saat puhelimeesi Karateliiton jäsenkortin. Jäsenkortti toteutetaan Cardu-palvelun avulla. Cardun kautta saat ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista ja jäseneduista.

https://info.suomisport.fi/

Mikäli sinulla on kysyttävää lisenssiin liittyen, löydät ohjeita [Karateliiton sivuilta](https://karateliitto.fi/fi/lisenssit-ja-vakuutukset/). 

 

Kiitos Finnish Open Cupin toimitsijoille

Seigokan oli mukana järjestämässä syksyn Finnish Open Cupia Tesomalla 3.10. Karateliiton toiminnanjohtaja Anssi Kaltevo välittää lämpimät kiitokset kaikille kisäpäivänä mukana olleille korvaamattomasta avusta. Ilman teitä ei kisapäivä olisi ollut yhtä onnistunut!

Toimitsijana toimineet voivat anoa seuralta vapaamuotoisella hakemuksella korvausta sähköpostitse (mailto:seigokan.ry@gmail.com).

Olemme mukana myös ensi vuonna järjestettävissä Nuorten EM -kisoissa ja toimitsijoita tarvitaan myös sinne tekemään mm. tatameilla ottelujärjestysten hallintaa, käyttämään pistelaitteita ja huolehtimaan että kilpailijat ovat ajoissa tatamilla.

 

Seigokan tarvitsee uusia ohjaajia – lähde mukaan apuohjaajaksi 

Innokkaita uusia apuohjaajia kaivataan kovasti etenkin junnujen ryhmiin ohjaamaan ja auttamaan ryhmän harjoituksissa. Kipein tarve on peruskursseilla, jossa lapsia on paljon ja lajin käytännöt harrastajille uusia. Tehtävä ei vaadi aiempaa kokemusta ohjaajan tehtävistä, keltainen vyö riittää mainiosti. Ohjaajana toimineet palkitaan alennetulla jäsenmaksulla sekä seuran tarjoamilla koulutus- ja virkistystapahtumilla.

Mikäli haluat tulla mukaan kehittämään omaa osaamistasi, huolehtia seuramme kyvystä järjestää opetusta jatkossakin ja antaa lapsille ja nuorille hyvät harjoitteluolosuhteet, laita viestiä seigokan.ry@gmail.com ja jutellaan lisää!