Hei rakkaat seigokanilaiset!

Toivottavasti kaikilla on ollut mahtava kesä ja akut on saatu ladattua. Nyt viimeistään alkaa olla aika kaivaa gi kaapista ja valmistautua kauden alkuun, joka tapahtuu ma 15.8. alkaen. Harjoitusajat ovat samat kuin ennenkin ja ryhmissä ovat tutut vetäjät joten arki jatkuu karaten osalta normaalisti.

Pyrimme myös jatkamaan leirikäytäntöä, jossa ideana on ottaa kerran kuussa tarkempaan käsittelyyn joku karaten osa-alue, kokeilla jotain muuta kamppailutaitoja kehittävää lajia tai kehittää esim. liikkuvuutta tai muita ominaisuuksia. Toiveita näistä leiripäivistä ja niiden aiheista voi esittää vaikka vastaamalla tähän viestiin.

Korona ei ole minnekään hävinnyt vaikka rajoituksia ei enää olekaan. Muistetaan pitää huoli hyvästä hygieniasta ja opeista joita viime vuosien aikana ollaan saatu. Kipeänä ei tulla treeneihin muita tartuttamaan.

PS. Aikuisten syksyn peruskurssille mahtuu vielä tämän viestin lähetyshetkellä muutama mukaan. Junnujen kurssi on täynnä. Vinkkaa hyvä harrastus kaverille tai vaikka työpaikan intraan! https://seigokan.net/peruskurssi/aikuisten-kuntokarate/

 

Ilmoittaudu syyskaudelle osallistuvaksi myClubissa

Jatkoryhmissä harjoittelevien tulee osallistua kursseille osallistuvaksi, mikäli mielii treeneissä käydä. Seuraa oheisia linkkejä:

Lisäksi jokaiseen treeniin tulee ilmoittautua myClubissa aivan kuten tähänkin asti.

 

Tule mukaan Finnish Open Cupin talkoisiin

Pääset seuraamaan huipputason kilpakaratea aitiopaikalta! Seigokan järjestää jälleen karaten Finnish Open Cup kilpailut Tesoman palloiluhallissa 8.10.2022. Kisoihin tarvitaan talkooväkeä erilaisiin tehtäviin. Koulutus ja tiedotustilaisuus järjestetään elokuussa omalla salilla. Tarkemmat tiedot myöhemmin. Ilmoittaudu oheista linkkiä käyttäen. Myös junnuryhmäläisten vanhemmat ovat tervetulleita talkoisiin! Kaikki reippaasti mukaan järjestämään hienoa urheilutapahtumaa Tampereelle, sopivia ja tehtäviä löytyy jokaiselle.

Ilmoittatuminen: https://forms.gle/BC1FiyFBvqLxC5dq8

 

Muista hankkia karatelisenssi

Harrastajalisenssi (ilman vakuutusta) vuodelle 2022 maksaa vain 10€!

Lisensseistä kertyvät tulot ohjataan karaten kehittämiseen koko maassa. Niillä voidaan parantaa viestintää ja järjestää kilpailutoimintaa ja leirejä, tukea ohjaajien koulutustilaisuuksia tai muilla tavoin tehdä yhteistyötä seurojen kanssa.

Muista myös vakuuttaa itsesi! Useimmat tapaturmavakuutukset eivät sisällä kamppailulajien harrastamista. Karateliiton lisenssin kanssa tarjotaan Pohjolan edullisia mutta kattavia harrastevakuutuksia, joita suosittelemme.

Katso lisenssien sekä vakuutusten hinnoittelu ja tilaa omasi Karateliiton sivuilta https://karateliitto.fi/fi/lisenssit-ja-vakuutukset/

 

Vyökoepäivät on päätetty – lisää kalenteriisi

Vyökokeet pidetään joulukuussa seuraavasti:

  • Aikuiset jatkoryhmä ti 13.12.
  • Junnujen jatkoryhmät ke 14.12

Kyseisinä ajankohtina ei ole normaaleja harjoituksia. Jatkoryhmien on ilmoittauduttava kokeisiin myClubissa ja tuotava kuitti vyökoemaksusta mukaan kokeeseen. Natsakoe ja tasokoe ovat maksuttomia.

Ylempiä vyöarvoja (ruskea / musta) varten tulee tehdä erillinen anomus tyylisuuntakollegiolle. Lue aiheesta lisää seuran sivuilta: https://seigokan.net/vyokoe/