Seigokanin uusi tuulipuku (Nike Academy -18 Woven Track Suit) on unisex-mallinen, modernilla leikkauksella ja soveltuu hienosti vapaa-aikaan; esim. lenkkipolulle tai treeneihin liikuttaessa.

Pukuja voi tilata seuran kautta yhteistilauksena marraskuun aikana. Yhteistilaukseen voivat osallistua kaikki seuran jäsenet sekä kotijoukot, jotka haluavat tukea seuran toimintaa.

Tilausohjeet

  1. Sovita tuulipukua salilla 19.11 – 30.11 välisenä aikana (mallit häkkikaapissa) ja valitse sopiva koko (juniorikoot S-XL ja aikuisten unisex koot S-XXL). Huomioi aiotko käyttää asua karatepuvun kanssa vai ilman! Mallit ovat leikkaukseltaan melko kapeita, eikä niitä ole varsinaisesti tarkoitettu käytettäväksi karatepuvun kanssa*.
  2. Lisää tilauksesi salilta löytyvään tilauslomakkeeseen.
  3. Maksa tilauksesi hinnaston mukaisesti seuran tilille viimeistään kuun loppuun (30.11) mennessä. Vain maksetut tilaukset tilataan maahantuojalta.
  4. Puvut toimitetaan seuran salille, josta ne voi noutaa omaa nimeä vastaan.

Mikäli aiot käyttää asua karatepuvun päällä, valmistaudu ottamaan reilusti iso koko (useampi koko normaalia isompi) sillä pukua ei ole suunniteltu käytettäväksi gi:n kanssa ja hihat ovat melko kapeat. Suosittelemme käyttämään tuulipukua sellaisenaan, normaaliin ulkoiluun.

Maksutiedot

Saaja: Tampereen karateseura Seigokan ry
Tilinumero: FI 1221 2118 0007 5507
Viitenumero: 660
Summa: hinnaston mukaan (kts. alempana)
Eräpäivä: heti

Huom! Muista käyttää viitettä!

Hinnasto

Asuun kuuluu takki ja housut, niitä ei voi tilata erikseen. Hintaan sisältyy painatus ja toimitus.

Juniorikoot (S – XL) 70 €
Aikuisten koot, unisex (S – XXL) 80 €

Lisätietoja

Antero Muranen antero.muranen@gmail.com p. 040 544 8080