Moi kaikille!

Kevätkausi on päässyt kivasti vauhtiin ja treenit näyttää sujuvan mainiosti niin uusilla kuin vanhoillakin. 🙂 Ohessa lista tärkeistä asioista ja päivämääristä, joita olisi hyvä huomioida kevätkautta ajatellen. Pistä tärkeimmät ylös kalenteriisi!

Hiihtolomaviikolla ei ohjattuja harjoituksia

Viikolla 9 eli 27.2.-5.3. ei pidetä ohjattuja harjoituksia, perhebudoa lukuunottamatta. Perjantaiporukka sopii omat aikataulunsa WhatsApp-ryhmässä. Liity tästä.

Sensei Eddy De Vosin leiri la 15.4.

Tyylisuuntamme pääopettaja sensei Eddy De Vos saapuu Belgiasta pitkästä aikaa pitämään meille leiriä 14.-15.4. viikonloppuna. Lisää päivät kalenteriin!

Saithan kausimaksusta laskun?

Tarkista, että olet muistanut ilmoittautua oikeaan ryhmään, olet saanut ilmoittautumisen yhteydessä laskun, ja olet maksanut sen. Maksuseurantaa tehdään harjoituksissa ohjaajien toimesta tehostetusti. Mikäli et, tai et ole varma, kysy meiltä sähköpostitse asiasta: seigokan.ry@gmail.com. Harrastajilta, joilta maksu on suorittamatta, tullaan eväämään pääsy harjoituksiin.

Ylempien vöiden kiertävä treenivuoro jatkuu

Edellisvuoden tavoin, ylemmille vöille suunnatut treenit kiertävät seuraavasti: helmikuu maanantaisin, maaliskuu tiistaisin, huhtikuu torstaisin. Treenit sopivat kaikille vyöarvoon katsomatta, mutta näissä harjoituksissa käydään pääsääntöisesti enemmän ylempien vöiden tekniikoita läpi kuin muissa harjoituksissa.

Lähde mukaan juhlatoimikuntaan

Seigokanin 50v juhlien suunnittelu etenee. Mikäli haluat osallistua prosessiin, ilmoita siitä Anterolle (esim. SMS / WhatsApp: 040 544 8080) ja tule mukaan toimikunnan ensimmäiseen varsinaiseen kokoukseen.

Vyökoepäivät kalenteriin

Mikäli vyökoe on ajankohtainen sinulle tänä kautena (ja miksei olisi?), lisää oman porukkasi vyökoepäivä kalenteriin:

  • Junnujen peruskurssi: ke 3.5.
  • Junnut jatko 1 ja 2: ma 22.5.
  • Aikuisten peruskurssi / kuntokarate: (ilmoitetaan myöhemmin)
  • Aikuisten jatkoryhmä ti 9.5.

Uusi hallitus kaudelle 2023

Seuran hallitus aloitti taas uuden toimikauden vuoden alusta. Seigokan kiittää Tomi Haatajaa usean vuoden hallitustyöhön annetusta panostuksesta ja pyyteettömästä vaivannäöstä toimintamme kehittämiseksi. Kiitoksia Tomi!!

Jyri Kurri aloitti hallituksessa uutena jäsenenä. Mahtavaa saada Jyri mukaan valmennustyön lisäksi myös seuratoiminnan kehittämiseen!

Hanki lisenssi ja vakuutus

Tätä ei kannata unohtaa. Jokaisen karatekan tulee huolehtia asianmukaisesta lisenssin hankinnasta sekä vakuutusturvasta. Seigokan vakuuttaa ohjaajat/valmentajat ohjaustilanteissa, mutta harrastajat huolehtivat itse omasta vakuutusturvastaan. Liiton kautta hankittava lisenssin yhteydessä tarjottu Pohjolan vakuutus on edullinen ja kattava vaihtoehto, jota suosittelemme harrastajille sekä kilpailijoille. Voit myös hankkia pelkän lisenssin. Lisätietoja: https://karateliitto.fi/fi/lisenssit-ja-vakuutukset/

Karatelisensseistä kertyvät tulot ohjataan karaten, ju-jutsun ja taidon kehittämiseen koko maassa. Lisenssi on ’lupa harrastaa ’- eli se on kaikille karaten, taidon ja hokutoryu ju-jutsun harrastajille pakollinen harrastajien rekisteröitymismaksu. Harrastajalisenssin hinta on vain 10€. Hanki lisenssi (ja vakuutus) Suomisportista: https://info.suomisport.fi

Ohjaajat voivat hakea takautuvasti kulukorvausta oman lisenssinsä ja vakuutuksensa osalta seuran hallitukselta sähköpostitse.

Päivitä treenivarusteet ja tilaa vaatekaappiin uusia Seigokanin tuotteita

Seigokan on solminut sopimuksen kamppailulajien varusteihin erikoistuneen Budolandin kanssa. Tämän myötä seuran verkkosivuille on avattu Budolandin tarjoama verkkokauppa. Verkkokaupasta tilaat esimerkiksi uuden karatepuvun tai Seigokanin logolla varustetun paidan, hupparin tai takin.

Löydät verkkokaupan osoitteen https://seigokan.net päävalikosta ja esimerkiksi seuratuotteet osoitteesta https://seigokan.net/verkkokauppa-seuratuotteet/

Kauppa toimii kuin mikä tahansa verkkokauppa, eli lisäät tuotteet ostoskoriin ja tilaat kotiin toimituksen tai noudon Sammonkadun myymälästä Kalevasta. Tuotteita ei tarvitse hakea Nääshallilta tai odottaa isompaa ryhmätilausta. Seigokanille tilitetään osuus kaikista varustekaupan myynneistä jotka tehdään seuran verkkosivujen kautta, joten tämä on hyvä tapa tukea seuran toimintaa varustehankintojenkin osalta. Toki toivomme, että etenkin seuratuotteita tilataan käytetään innokkaasti ja ylpeydellä. 🙂

Ohjaajille korvataan matkakulut

Kuten aiemmin jo hallituksen toimesta on informoitu, seura pyrkii korvaamaan kaikkien ohjaajien matkakulut takautuvasti kulukorvauksia vastaan. Tästä tulee ohjaajille/valkuille erikseen ohjeet.

Jätä palautetta seuran toiminnasta

Pyrimme aktiivisesti kehittämään toimintaamme ja haluamme kuulla juuri sinun mielipiteesi. Jätä lyhyt palaute oheisen lomakkeen kautta anonyymisti: https://forms.gle/oJNumVBvNQT9aE168

Hauskoja treenejä kaikille!