Seigokanin tulot koostuvat lähes täysin jäsenmaksutuloista ja kaupungilta saadusta avustuksesta. Ilman tätä tulovirtaa, emme pysty suoriutumaan salivuokrien ja muiden menojen maksuista. Vielä ei ole tiedossa periikö kaupunki salivuokria tältä poikkeusajalta kun tilat ovat suljettu, mutta varaudumme siihen että vuokria saatetaan periä.

Seuralla ei ole resursseja järjestää korvaava toimintaa emmekä hallituksessa koe etäopetuksen korvaavan oikeaa lähikontaktissa tehtyä harjoittelua, joten hallitus esittää korvaavana ehdotuksena seuraavan:

Jatkoryhmät saavat syyskauden 2020 jäsenmaksusta -50% hyvityksen korvauksena nyt menetetystä harjoittelusta. Edun arvo on siis sama jos anot jäsenmaksun osuutta palautettavaksi kuluneelta kaudelta (junnuille 45€, aikuisilla 57,50€).

Peruskurssin / kuntokaraten aloittaneita rohkaistaan jatkamaan harjoittelua syksyllä ja siksi tarjoamme maksutta uuden kurssin syyskaudella 2020.

Jäsen-/kurssimaksun voi halutessaan anoa takaisin siltä osin kun harjoituksia ei järjestetä, eli puolelta kulunutta kevätkautta (palautettava arvo jatkoryhmien junnuilla 45€, aikuisilla 57,50€, peruskurssilla / kuntokaratessa 45€). Anomuksen voit lähettää seuran sähköpostiin otsikolla ‘Jäsenmaksun palautus kevätkausi 2020’. Toivomme, että mahdollisimman moni siirtää maksun osuuden syyskaudelle, jolloin seuran talous pysyy paremmin kontrollissa. 

 

Seigokanin hallitus 29.3.2020
Kysy lisää seuran sähköpostista