Heippa,

Kiitokset alkuun kaikille seigokanilaisille ja kotijoukoille kivasta kevätkaudesta! Saimme seuraan ison joukon uusia harrastajia, treeneissä kävi aktiivisesti porukkaa, ryhmähenki oli mainio ja oli mahtava nähdä vyökokeissa onnistumisia ja uusien vyöarvojen korotuksia kauden päätteeksi. Hyvä te ja me!

Kesän aikana on hyvä jättää tilaa muillekin liikuntaharrastuksille ja rentoutumiselle, mutta kesätreenejä ei kannata kokonaan unohtaa. Niiden myötä pysyy hyvä tatsi lajiin ja yleensä myös saa uusia näkökulmia kamppailuun; kesätreeneissä perinteisesti on seurattu vähemmän vyökoelistoja, vaan on tehty laajemmin lajin oppeja soveltaen ja vaihtelevien vetäjien kautta haettu uusia näkökulmia tekemiseen.

Kesäleiri la 10.6.

Kesäleiri aikuisille ja junnuille järjestetään Varalan urheiluopistolla la 10.6. klo 10.15-15.00. Lisää tapahtuma omaan kalenteriisi ja muista ilmoittautua myClubissa! Tiedossa on normitreeneistä poikkeavaa toistaiseksi vielä salaista soveltavaa kamppailuohjelmaa.

Ohjelma:

  • klo 10.15 – Kokoontuminen Varalan urheiluopiston aulassa
  • klo 10.30-12.00 – Harjoitukset kamppailusalissa
  • klo 12.00-13.00 – Lounas, omakustanteinen esim. Varalan kahviossa tai eväiden syöntiä
  • klo 13.00-15.00 – Harjoitukset kamppailusalissa

Nuorimmille karatekoille päivä käy helposti pitkäksi, joten vain toiseen harjoitukseenkin voi halutessaan osallistua. Varaa lenkkarit tai muut hyvät ulkokengät ja juomapullo mukaan. Päivän lopuksi on varattuna pukuhuoneiden sauna ja uima-allas. Eli uikkarit ja pyyhe mukaan myös!

Ilmoittautuminen viimeistään 2.6.2023. Tapahtuma järjestetään, jos osallistujia on myClubissa vähintään 15 henkeä.

Kesän treenit

Kesätreenit alkavat kesäkuun alusta. Kauden päätös menee seuraavastI:

  • vk 22, ei ohjattuja harjoituksia
  • vk 23 alkaen kesätreenit ti ja to klo 19.00-20.30, aikuiset ja junnut kaikki samassa
  • vk 33 syyskausi alkaa ma 14.8.

Seigokanin 50v juhlat

Seura juhlii 50-vuotista taivaltaan tänä syksynä. Juhlien järjestelyt etenevät ja päivä on saatu lukittua. Laita kalenteriin perjantai 8.9. ilta ja jaa tietoa eteenpäin tutuille seigokanilaisille, juhlat pidetään Tampereen keskustassa illallisen merkeissä. Varsinainen kutsu tarkempien tietojen kanssa tulee myöhemmin.

Kaikki jäsenet sekä kotijoukot ovat tervetulleita juhlaan.

Aurinkoista kesää kaikille!


Ystävällisin terveisin
Antero Muranen
Tampereen Karateseura Seigokan ry.