Hei!

Kesä alkaa lähestyä loppuaan, ainakin näin harjoitusaikataulujen mielessä. Toivottavasti saadaan vielä nauttia hyvistä keleistä pidempään. 🙂

Mutta nyt viimeistään on aika kaivaa karate-gi kaapista ja ravistella pölyt pois, mikäli kesällä et treeneihin päässyt osallistumaan. Syyskausi alkaa nimittäin NYT! 😉
Syyskausi pyörähtää käyntiin ma 16.8. kaikkien jatkoryhmien osalta;

Muista ilmoittautua läsnäolevaksi yllä olevien linkkien kautta (tai myClub sovelluksellasi).Lisäksi jokaiseen harjoitukseen tulee ilmoittautua erikseen muutamaa päivää ennen treenejä.

Tarkista harjoitusaikataulut harjoituskalenteristamme.

Rajoitukset koskien harjoittelua

Lasten ja nuorten harrastamiseen ei sovelleta erityisiä rajoituksia, mutta lähikontakteja pyritään silti minimoimaan ja suorittamaan harjoituksia yhden parin kanssa.

Aikuisten osalta on voimassa turvavälisuositus, joka tarkoittaa sitä että paritekniikkaa pyritään välttämään kokonaan ja harjoittelua tehdään pääasiassa yksin eri harjoitusmuodoissa. Maskisuositus on voimassa.

Ohjeistuksia päivitetään sitä mukaa kun viranomaiset antavat suosituksia.

Muista hankkia lisenssi

Karateliiton lisenssi on jokaisen seuramme jäsenen hankittava, jotta suomalainen karate voi elää ja kehittyä. Lisenssit mahdollistavat Seigokanille mm. laadukkaan valmentajakoulutuksen ja leiri- sekä kilpailutoiminnan.

Lisenssin hinta on kaudelle vain 10€. Linkki liiton sivuille lisenssin ostoon.

Samalla voit halutessasi ostaa vakuutuksen, joka kattaa mahdolliset harjoituksissa sattuneet tapaturmat.

Karaten nuorten EM-kisat pidetään tällä viikolla!

Tule seuraamaan kisoja paikan päälle Hakametsään! Linkki lipunmyyntiin.

Seuran vapaaehtoisille toimitsijoille, jotka auttavat kilpailujen järjestämisessä; ISO KIITOS jo nyt. <3 Teidän avullanne nuoret urheilijat saavat arvoisensa puitteet arvokisoille. Vastaavasti Seigokan pitää edelleen yllä rooliaan merkittävänä osana suomalaista karateyhteisöä.

Verkkaritilaukset tulossa

Pysy kuulolla, seuran verkkareita pääsee pian tilaamaan taas.
Aurinkoista syyskauden alkua kaikille! Nähdään tatamilla!

Ystävällisin terveisin
Antero Muranen
Tampereen karateseura Seigokan ry.