Hei junnukaratekoiden huoltojoukot,

Meillä on ollut liikunnan täyteinen ja hieno karatekevät yhdessä lasten ja nuorten kanssa.

Tammikuussa lasten peruskurssille tuli paljon innokkaita uusia karatekoja, jotka siirtyivät oman vyökokeensa jälkeen NS1 joukkoon. NS2 ryhmän vyö-ja natsakoe oli 16.5.2018 ja ilokseni saan kertoa, että kaikki ne lapset ja nuoret, jotka osallistuivat natsa ja vyökokeeseen saivat hyväksytyn suorituksen. NS1sen natsa- ja vyökokeet ovat ensi viikon keskiviikkona 23.5.2018 klo 18.00.

Lasten ja nuorten jatkoryhmät eli NS1set ja NS2set harjoittelevat maanantaisin ja keskiviikkoisin, NS1 ryhmä klo 18-19 ja NS2 ryhmä klo 19-20. Elokuun puolivälissä alkaa junioreiden uusi alkeiskurssi, joka harjoittelee tiistaisin ja torstaisin klo 17.30-18.30. Aikuisten uusi peruskurssi on ti ja to klo 20-21.30. Kannattaa kannustaa kavereita, sisaruksia ja perhettä hyvän harrastuksen pariin.

Ns1ssä harjoittelevat karatekat, joilla on keltainen vyö. Kun oranssin vyön vyökoe on suoritettu onnistuneesti siirrytään harjoittelemaan NS2 ryhmään.

Lisää ilon aiheita on tänä keväänä tuonut nuorten kilpakataryhmä. Anteron valmentama porukka on harjoitellut keskiviikkoisin 20-21.30 ja sunnuntaisin klo 12-13.30. Ryhmä on osallistunut seuramme tukemana kilpailuihin ja menestystäkin on jo tullut. Pisin kilpailumatkalla oli Tukholmaan Katapokalen kisoihin 9-11.3.2018. Mukaan kilpakata ryhmään saa tulla edelleen ja lisätietoja voi kysellä Anterolta, puh: 040 544 8080 antero.muranen@gmail.com

Nuori Suomi organisaatiota ollaan kehittämässä ja toiminta muuttuu Tähtiseura toiminnaksi. Tampereen karateseura Seigokan ry:tä kävi Olympiakomitea, Suomen Karateliiton kautta auditoimassa ja sen kautta seuramme nuorisotoiminta sai Tähtiseura merkinnän! Tämä on paras vahvistus siitä, että seuramme nuorisotoiminta on laadukasta. Löytyisikö muuten lapsilta ja nuorilta ideaa, millaiseksi ryhmien nimitys pitäisi muuttaa?

Kevään karatekausi on päättymässä. Kautemme huipentuu koko seuran yhteiseen karateleiriin Kauppi Sports Centerissä lauantaina 26.5.2018 klo 10-15. Päivä koostuu karateharjoituksista 10-12, 12-13 on lounastauko ja 13-15 meille on varattu taito sali, minne tulee liikunnanohjaaja Kauppi Sports Centeristä. Odotettavissa on liikunnallinen ja mukava lauantai parhaassa karateseurassa. Lounas on omakustanteinen. Kauppi Sports Centeristä löytyy ravintola, mutta omat eväätkin voi ottaa mukaan.

Kesäkaudella on kaikille niin aikuisille, kuin lapsille yhteiset harjoitukset tiistaisin ja torstaisin klo 19-20.30. Valmentajat vaihtuvat viikottain.Lapset ja nuoret ovat tervetulleita kesäharjoitteluun!

Lapsia ja nuoria on ollut ilo ohjata ja valmentaa tänäkin keväänä! On mielettömän hienoa nähdä kehittymistä ja oppimisen riemua. Oma kehittyminen ja sen huomaaminen palkitsee parhaiten kehujen ohella. Kiitokset yhteisistä karatehetkistä kaikille niin lapsille ja nuorille, kuin vanhemmille ja valmentajakavereille!

Peruskurssin ja NS ryhmien valmentajien puolesta, junioritoimintavastaava Tanja Moisala, 050 5414787 tanja.moisala@tampere.fi