JEEE!!!

VIHDOIN saatiin koronarajoitteiden poistuttua lupa astella takaisin tatamille, joten eiköhän oteta porukkaa kasaan ja lähdetä kokeilemaan miten se karatepuku mahtuu päälle ja törmäillään kuin bambit kevätjäillä konsanaan. Kaikilla meillä on ollut pidempi tauko alla joten aloitetaan rauhassa asia kerrallaan, jotta syksyllä kauden alkaessa kenelläkään ei olisi isoa kynnystä jatkaa harjoittelua. 🙂 Eli rennolla fiiliksellä kesätreeneistä intoa ja vauhtia syyskauteen!

Treenit ovat kesäkauden läpi tiistaisin ja torstaisin klo 19.00-20.30 budo 1:ssä. Kesäkausi loppuu 15.8.

Osallistuaksesi treeneihin sinun tulee olla ilmoittautunut Kesäkausi 2021 -myClub tapahtumaan/ryhmään ja maksaa siihen sisältyvä nimellinen 20€ osallistumismaksu kun lasku tulee postiin, jotta saadaan salivuorojen vuokrat maksettua. Junnut, jotka olivat mukana kevätkauden 2021 voivat treenata maksutta. Peruskurssin suorittaneet ovat myös tervetulleita treeneihin!

Muista lisäksi ilmoittautua jokaiseen treeniin erikseen myClub-sovelluksella!

Huomioi, että Nääshallissa on remppa ja kulku saliin on poikkeuksellisesti liikuntasalin kautta (käytävän puolivälistä vasempaan ja pukkareiden jälkeen oikeaan). Älkää menkö pitkää käytävää päätyyn asti!

Treenien jälkeen on mahdollisuus pulahtaa Mältinrannassa uimaan, jos halukkaita löytyy. (Kulku Nääshallin läpi.)

Maskin käyttö harjoituksissa on vapaaehtoista. Suositus on käyttää maskia sisäliikuntatiloissa muuten kuin liikuntasuorituksen aikana, eli esim. pukkarissa.
Nähdään treeneissä ti 15.6. klo 19.00!