Seigokan juhlii 50-vuotista historiaansa – tule mukaan!

Tilaisuus järjestetään pe 8.9. klo 18.00 alkaen Olympiassa.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Vuonna 1973 perustettu Tampereen karateseura Seigokan ry kutsuu sinut juhlimaan menestyksekästä 50-vuotista historiaansa perjantaina 8.9.2023 klo 18.00 alkaen Olympiakorttelin Olympiaan Tuomiokirkon kupeessa. Iltaa vietetään rennossa tunnelmassa hyvän ruuan ja seuran parissa.

Toivomme, että mukaan seuraa juhlistamaan saadaan niin nykyisiä kuin aktiivisen harjoittelun lopettaneita seigokanilaisia, heidän läheisiään sekä muita seuran tarinassa mukana olleita. Tarkoituksena on luoda yhteisöllisyyttä, tavata vanhoja tuttuja ja jakaa muistoja sekä kokemuksia vuosien takaa. Tilaisuus on samalla hyvä mahdollisuus tutustua uusiin tuttaviin lajin parissa. Illan ohjelmasta annetaan myöhemmin lisätietoa ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu juhlaan oheisen nettilomakkeen avulla. Illalliskortin hinta on 30€ / hlö sisältäen alkumaljan, ohjelman, ruuan ja ruokajuoman. Juhlaan ovat tervetulleita myös lapset ja nuoret, alle 15-vuotiaiden osallistuminen vain vanhemman / huoltajan seurassa. Yli 15-vuotiaat voivat osallistua huoltajan luvalla.

Voit ilmoittaa samalla kertaa useamman osallistujan – ensimmäisellä sivulla täytä omat tietosi ja toisella sivulla muiden osallistujien.

Ilmoittaudu 1.9.2023 päivän loppuun mennessä!

Ilmoittaudu 50v-juhliin mukaan