Peruskurssi

Peruskurssi 2017-08-02T17:13:41+00:00

Syksyn Nuori Suomi -peruskurssi alkaa tiistaina 15.8.2017
Aikuisten avointa peruskurssia ei järjestetä syksyllä 2017!

Nuori Suomi -peruskurssi

Nuori Suomi -peruskurssille voivat osallistua 7 – 14 -vuotiaat tytöt ja pojat. Kurssin aikana keskitytään karaten perustekniikoiden kuten lyöntien, torjuntojen ja potkujen opetteluun sekä liikunnalliseen elämäntapaan tutustumiseen. Nuorilla kehittyy kurssin aikana kamppailutaitojen lisäksi usein myös itsevarmuus, itsekuri, muiden kunnioittaminen ja into itsensä kehittämiseen.

Nuori Suomi -peruskurssi alkaa ti 15.8. klo. 17.30! Kurssille mahtuu 25 nuorta.

Harjoitukset ovat kahdesti viikossa, tiistaisin klo 17.30 – 18.30 ja torstaisin klo 17.30 – 18.30. Peruskurssi kestää n. 4 kk, jonka jälkeen siirrytään harjoittelemaan Nuori Suomi -jatkoryhmiin.

Kurssin hinta on 85€. (Kurssi sisältää kurssin lopulla pidettävän vyökokeen, harjoituskirjan sekä keltaisen vyön). Lisäksi jokaisen tulee hankkia karatepuku (voit hankkia sen yhteistilauksella kauttamme).

Tarkemmat ohjeet saat sähköpostiin ennen kurssin alkua tai henkilökohtaisesti seuran Nuori Suomi -vastaavalta.

ILMOITTAUDU NS-PERUSKURSSILLE – klikkaa tästä!

Sinettiseura

Tampereen Karateseura Seigokan on NuoriSuomi ry:n hyväksymä Sinettiseura, jossa harjoitusten ohjaajat ovat Suomen Karateliiton kouluttamia valmentajia.

Harjoitus koostuu alkuverryttelystä, tekniikkaosuudesta ja loppuvenyttelystä lajinomaisia leikkejä ja pelejä unohtamatta! Lasten ja nuorten harjoittelussa tärkeää on mm. motoriikan ja koordinaation kehittäminen karatenomaisesti.

Tervetuloa Hyvään Seuraan!

Seigokanin peruskurssit aikuisille (+14 v.) sekä nuorille (7-14 v.) alkavat 2 kertaa vuodessa, tammikuussa ja elokuussa. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta kamppailulajeista tai erinomaista fyysistä kuntoa. Keskitymme kurssilla peruskunnon kohottamiseen sekä karaten perustekniikoiden opetteluun; tähän kuuluvat mm. eri asennot, liikkuminen, irrottautumiset, torjunnat, lyönnit, potkut ja kaadot.

Kurssille tullessasi tarvitset mukaasi ainoastaan sisäliikuntavarustuksen, verkkarit ja T – paidan. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin puulattialla. Tarkemmat ohjeet kurssiin liittyen saat sähköpostiisi ennen kurssin alkua.

Tervetuloa hyvän harrastuksen pariin oppimaan itsepuolustustaitoja ja kohottamaan kuntoa!

Aikuisten peruskurssi

Aikuisille ei järjestetä peruskurssia syksyllä 2017!

Harjoitukset ovat kahdesti viikossa, tiistaisin klo 20.00 – 21.30 ja torstaisin klo 20.00 – 21.30.

Kurssin hinta on 85€ ja se kestää n. 4 kk. Peruskurssin päätyttyä harjoittelu jatkuu aikuisten jatkoryhmissä. Vyökoe pidetään peruskurssilaisille erikseen.

Tarkemmat peruskurssiin liittyvät kyselyt ja tiedustelut voit osoittaa seuran puheenjohtajalle.

Lisenssi ja vakuutus

Tampereen karateseura Seigokan ry ei vakuuta seuran jäseniä eikä edellytä tapaturmavakuutusta jäseniltään. Kuten kaikessa liikunnassa, myös karatessa on mahdollista tulla tapaturmia ja loukkaantumisia.

Suosittelemme jokaiselle jäsenelle tapaturma- ja hoitokuluvakuutusta, joka kattaa myös kamppailulajit. Kaikki vakuutusyhtiöiden tapaturmavakuutukset eivät automaattisesti korvaa kamppailulajeja. Selvitä siis, onko tapaturma- ja hoitokuluvakuutuksesi voimassa myös karatea harrastaessasi! Riippuen vakuutusyhtiöstä, erillisen kamppailulajit sisältävän vakuutuksen ottaminen voi olla kallista.

Kattavan vakuutuksen ottaminen on kuitenkin helppoa: jokainen seuramme jäsen on velvollinen hankkimaan Karateliiton lisenssin; tämän yhteyteen on mahdollista ottaa edullinen Pohjolan karaten lisenssivakuutus. Lisenssin ja vakuutuksen voi jokainen itse tilata karateliiton nettisivuilta: http://www.karateliitto.fi/lisenssit/ josta löytyy tarkemmat tiedot eri lisenssivaihtoehdoista, sekä vakuutuksen tuoteseloste.

Huom! Peruskurssivakuutus kaudelle 2017 vain 10€ (voimassa 6kk). 

Turvallista harjoittelua kaikille!